Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Alex Manuputty Solo met gitaar

Alex Manuputty Solo met gitaar
Alex Manuputty boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alex Manuputty!


Alex Manuputty Solo met gitaar

Met muziek bezig zijn is al vanaf kleins af aan begonnen. Kleuters leren het liedje “klap eens in je handjes” terwijl Alex liedjes van Elvis, Beatlesen de Stones zong.
Al heel snel kwam de gitaar in zicht. Later begon Alex in verschillende bands te spelen. Eerst lokaal. Maar al heel snel speelde hij met verschillende bands door heel Nederland. Veel heeft hij geleerd door te luisteren naar Jan Akkerman, Steve Lukather en Lee Ritenour.  Alex is een ambitieuze zanger/gitarist die door de jaren heen flinke ervaring in live-muziek heeft opgebouwd.
Alex heeft de keuze gemaakt om zich vooral toe te leggen op de betere akoestische muziek, welke uitstekend tot zijn recht komt in bijvoorbeeld (eet-)cafè's en restaurants maar ook tijdens een strandfeest, receptie, bruiloft of partij. (Ook tijdens de ontvangst van uw gasten een succes).
Zijn repertoire bestaat onder andere uit…ach bijna werkelijk alles!
Kortom zijn jarenlange ervaring heeft er toe bijgedragen dat Alex op iedere lokatie, elk feest tot een groot succes kan maken met zijn programma!

Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl