Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Alvaro

Alvaro
Alvaro boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alvaro!

Alvaro

Alvaro onderscheidt zich als dj met stukjes film van zijn eigen sets die op youtube te vinden zijn hiernaast maakt hij eigen producties. Produceren doet hij evenlang als dat hij met draaien is begonnen, ook dit gaat hem aardig goed af. Zijn eerste release was op het label van Sidney Samson genaamd Samsobeats, hierop is Ultimate Rise uitgekomen. Zijn 2e release: Make It Funky was een grote hit. Daarnaast heeft Alvaro de inmiddels bekende remixes van Got Some Magic en Wanna Lick It voor het label PM Music gemaakt.

Voor iemand die nog maar amper een jaar bezig is kun je zeggen dat 2009 het jaar van Alvaro word! Zijn werk word inmiddels gesupport door grote namen uit de house scene niemand minder dan Quintino, Laidback Luke, Sidney Samson, The Partysquad, Vato Gonzalez, Marc Benjamin & more. Alvaro is van plan in de toekomst zijn eigen sound te ontwikkelen en hier zoveel mogelijk publiek mee te kunnen entertainen.

Alvaro heeft menig discotheek/club bezocht. Wat dacht je van Hardersplaza, The powerzone, Zenith en de Maassilo. En ook feesten zoals Nopeisdope, SexyMotherFucker, Kings of Latin & meer weten inmiddels van het bestaan van DJ Alvaro.

Ook Alvaro boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl