Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Andrew Melia (De Nieuwe Uri Geller)

Andrew Melia (De Nieuwe Uri Geller)
Andrew Melia boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Andrew Melia!


Andrew Melia
De winnaar van De Nieuwe Uri Geller 2010.

Heeft u altijd al een verbazingwekkende illusionist en mentalist op uw evenement willen hebben, maar wel een van internationale klasse en die uw publiek kan choqueren met zijn magie? Boek dan nu de nieuwe aanwinst in de magie en manipulatie: Andrew Melia. Andrew is een veelzijdige magiër en is onder andere bekend als The Joker bij De Nieuwe Uri Geller Show op SBS6. Dit jaar won hij, als The Joker, de Nieuwe Uri Geller Show. De competitie, die drie maanden duurde, werd op televisie gevolgd door miljoenen mensen. Andrew treedt al twintig jaar op met zijn podium en close-up magie. Op zesjarige leeftijd deed hij mee aan de ‘Birmingham Junior Magic Society', waar hij de audities succesvol doorkwam. Als zesjarig mannetje was hij de jongste deelnemer, de regel van de wedstrijd was namelijk dat je minstens acht jaar moest zijn. Op zijn dertiende werd Andrew aangenomen op de ‘Wolverhampton Magic Circle', een van de meest succesvolle en actieve magie verenigingen in Engeland. Kortgeleden is hij welkom geheten bij de ‘International Brotherhood of Magicians', de grootste organisatie voor professionele en amateur magiërs.

In 2002 behaalde hij zijn diploma voor zijn psychology opleiding. Hierna is hij rechtsreeks in Amsterdam gaan werken als een fulltime professionele magiër en werkte vaak door heel Europa heen. Andrew is uitgeroepen tot de Europese Kampioen van de Magie. In september 2007 schreef hij zich in voor zijn eerste wedstrijd in de magie: de ‘International Brotherhood of Magicians Annual Stage Competition'. Hij won in zijn categorie manipulatie, ontving de ‘Dittia Shield' en won nog een andere prijs genaamd de ‘Theo Speaker Cup' voor de totale prestaties op het podium. Sinds een paar jaar werkt hij met de Nederlandse magiër/ choreograaf Ger Copper, voormalig wereld kampioen en coach van Hans Klok. Andrew leidde een jaar lang zijn eigen show in het club theater ‘Sugar Factory', werkte zes jaar lang in het Holland Casino en werkte ook in ‘The Comedy Theater' en ‘Boom Chicago Comedy Club'. Zijn optredens zijn door miljoenen tv-kijkers op verschillende televisiekanalen, hoofdzakelijk op SBS 6, bekeken. Daarnaast heeft Andrew voor verschillende VIP's opgetreden, onder andere Ronnie Woods, All Saints, de burgermeester van Amsterdam en meerdere malen voor the Britse ambassadeur en andere ambassadeleden. Zijn lijst van zakelijke klanten is op zijn zachtst gezegd royaal.

Andrew is een succesvolle uitvinder van magie, zijn populaire gadget heet The Box of Fear en wordt verkocht door vele magie winkels over de hele wereld. Daarnaast probeert hij als docent magie andere talenten het vak bij te leren. Het soort locatie en evenement maakt niet uit, Andrew past zich aan met visuele illusie, comedie en magie en blijft zo zijn publiek boeien. Deze visuele effecten zorgen ervoor dat hij ook sterk overkomt in een drukke omgeving of als hij optreedt voor een publiek waarvan Engels niet de moedertaal is. De show van Andrew is niet alleen origineel, spetterend en inspirerend, maar ook zeker hilarisch!

Ook Andrew Melia (De Nieuwe Uri Geller) boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl