Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Arwin Kluft

Arwin Kluft
Arwin Kluft boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Arwin Kluft!

Arwin Kluft

Met een opa en ouders die als amateurs actief hun vocale bijdragen leverden, is het niet verwonderlijk dat de liefde voor muziek bij Arwin Kluft al in zijn vroege jeugd is ontstaan. Na zijn pop-band periode tijdens de middelbare school en de daarbij behorende drive in discotheek volgde Arwin Kluft een klassieke zangopleiding. Nadat hij bij vele operette verenigingen als gastsolist werd uitgenodigd, kreeg Arwin Kluft eind '98 de kans om zich binnen de professionele zangwereld te gaan begeven. Vanaf die tijd werkte hij mee aan diverse producties van de Nederlandse Opera. Ook in de musicalwereld werd de stem van Arwin Kluft opgemerkt. In het seizoen 98/99 toerde Arwin Kluft door Nederland met de musical 'Oh, Johnny ', waarin hij een belangrijk aandeel had in het schitterende lied 'Droomland'. Datzelfde seizoen speelde Arwin Kluft in de productie 'Broadway Melodies', waarin hij samen met Joke de Kruijf, Caselyn Fransico, Paul Vaes en Edwin de Jongh de mooiste musical melodie├źn liet herleven. In het programma 'Una Voce Particolare' van de TROS televisie, eindigde Arwin Kluft op een eerste plaats met het prachtige nummer 'Kuda, Kuda' van Tsjaikovski. Tevens was Arwin Kluft vier jaar lang vaste solist bij de DinnerShow of the Centuries van producent Frank Wentink. Naast deze theater- en showproducties, heeft Arwin Kluft ook meegewerkt aan een aantal CD's, waaronder 'Eternal Woman' van Petra Berger. In maart 2003 behaalde Arwin Kluft bij het nationale songfestival een derde plaats met het nummer 'Turiddu', terwijl de publieksjury hem grif een tweede plaats toekende. Arwin Kluft is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdig vocalist. Zijn brede repertoire beslaat zowel klassiek, musical melodie├źn en popballades.

Door dit brede repertoire kan Arwin Kluft op diverse manieren worden ingezet. Zo zijn er al diverse orkesten geweest die van zijn vocale kwaliteiten gebruik hebben gemaakt. Daarnaast vormt Arwin Kluft zijn muzikale bijdrage op evenementen een perfecte afwisseling op het reeds bekendere werk. Of het nu een Gala diner is of een bedrijfsfeest, een huwelijk of een night of de proms concert, het is allemaal mogelijk. Kortom: een veelzijdig vocalist in diverse genres.

Duur: 1 x 30 minuten
Geluid: M-Set

Ook Arwin Kluft boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl