Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Back to Waterloo

Back to Waterloo
Back to Waterloo boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Back to Waterloo!

Back to Waterloo

Hoe groot de invloed van ABBA is geweest op de muziekgeschiedenis wordt nog altijd bewezen door de vele odes, tributes en zelfs musicals die aan de band met haar onvergetelijk populaire liedjes worden opgedragen.

Laura Vlasblom en Brigitte Nijman, die qua stemgeluid niet onderdoen voor de twee oorspronkelijke ABBA-zangeressen, nemen u mee terug in de tijd met nummers als 'Dancing Queen', 'The winner takes it all', 'Money money money' en 'Mama Mia'. Dat ABBA 25 jaar na het uiteenvallen van de groep nog altijd springlevend is, bewijst Back to Waterloo. Hoog tijd dus voor een revival! (wanneer 1 van beide zangeressen niet beschikbaar is, zijn er invallers beschikbaar)

Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige pop-zangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en uitstekende gevoel voor performing is ze als geen ander in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten. Van rock tot ballad, solo of in een groep, als Laura zingt kan niemand om haar heen.

Via het VARA programma Kinderen voor Kinderen maakt Laura al op heel jonge leeftijd kennis met de showbizz. Nederland kent haar echter vooral van de meidengroep Frizzle Sizzle waarmee zij in 1986 ons land vertegenwoordigde tijdens het Eurovisie Songfestival. Na nog een aantal Top 40 hits viel de groep begin jaren '90 uit elkaar en begon Laura aan het opbouwen van een inmiddels indrukwekkende en zeer veelzijdige solo carrière in de muziek. Van theaterproducties als Jeans en theaterconcerten met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht tot grote Ahoy shows met René Froger; van een aantal solo singles tot een eigen pop/rockband, van nasynchronisatie van Walt Disney films tot radiojingles voor 538, Laura heeft het allemaal gedaan. Recent hoogtepunt was haar deelname aan de SBS show Sterren dansen op het ijs. Momenteel werkt Laura aan haar voor grote opdrachtgevers eigen theatershow ROK die begin 2008 in première gaat.

Laura werkt al vele jaren actief mee aan zeer uiteenlopende evenementen. Zo produceerde zij voor grote opdrachtgevers maatwerkshows vol zang, dans en special effects bij productpresentaties en openingen in binnen- en buitenland. Maar ze staat ook zelf op het podium met eventacts als Back to Waterloo (ABBA repertoire), Killer Queen (Queen repertoire), Musical Vibes (Musical repertoire in een hip jasje) en Laura Vlasblom solo.

Brigitte Nijman studeerde in 1991 af aan de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum. Direct na haar opleiding werd ze leadzangeres in de muziektheaterproductie Jeans 3,4 en 5. Bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht was Brigitte te zien in de Bevrijdingsshow ''On The Air''. Sinds 1996 speelde ze onafgebroken in Musicals. In 1996/97 speelde ze in Evita ( alternate Evita) en als understudy Maria in de Vlaamse ''The Sound of Music''. In 1997/98 veroverde zij de rol van Sandy in de Nederlandse productie van Grease en daarna was ze te zien in de alom geprezen ''The Dancing Queens'', A Tribute to Abba, in het Amsterdamse ''Werkteater '' en als hoofdvoorstelling in het ''Broadway Theater ShowBizCity''.

In 2000 werkte Brigitte wederom als soliste met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in de theatershow ''Going Dutch'' en naast Willeke Alberti in de Revue ''Meer dan Brood alleen. Tot 28 februari 2002 speelde Brigitte 3 x per week de rol van Grace Kelly in ''Grace'' de musical. In hetzelfde jaar stond Brigitte samen met haar collega's in Ahoy tijdens Musicals in Concert. In theaterseizoen 2005/2006 speelde ze Martha Bell in de musical Pietje Bell. En in 2006/2007 heeft ze een tour gedaan met Willeke Alberti, die haar vijftig jarig jubileum vierde in de theatervoorstelling Goud. Ze speelde o.a. de jonge Willeke. Vanaf augustus 2007 zal ze te zien zijn in het Musical Theaterconcert Musical to the Max met oa Tony Neef en Joke de Kruijf.

Ook Back to Waterloo boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl