Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Baggi Begovic

Baggi Begovic
Baggi Begovic boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Baggi Begovic!

Baggi Begovic

Begovic , ook wel bekend als Dj Baggi Begovic is een van de meest toegewijde Nederlandse kunstenaars . Zijn passie voor muziek zet zijn stijl in een hete banging house set , samen met zijn producer Baggi vaardigheden is een goed gerespecteerd en werkelijk gewijd performer . Zoals hij is altijd bereid om de pomp van de warmte op elk club met zijn spinning mixen , met zijn aanwezigheid blijft de dansvloer makkelijk gevuld. Zorg ervoor dat u bereid bent voor hem om uw wereld te veroveren ! Baggi werd geboren in Brcko in Bosnië , in 1979 . Toen hij in 1995 naar Nederland verhuisde , werd hij gevraagd om een van de bewoners van de partij boot Barocca in Rotterdam te zijn . Mengen tribal met groovy uplifting housebeats , maakte hij ervoor om het publiek puur plezier te geven. Geïnspireerd door omliggende kunstenaar , zoals Erick E , Miss Monica en Deep Dish , werd hij verslaafd aan de kunst van Dj - ing . Zodra Barocca werden verwezen naar een nieuw adres ( Club Revolution , Rotterdam ) , Baggi Begovic was blij om in staat te zijn explosieve mixen te presenteren in een 6uur durige set elke vrijdag , zaterdag en zondag meerdere nachten . In 2002 , Baggi werkte bij een plaatselijke platenzaak , Midtown Records in Rotterdam . Werken hier , Baggi ontmoette al snel enkele club eigenaren en evenement organisaties . Dit heeft zeker geleid tot een stijging van zijn boeking bedrag evenals zijn reputatie . Bij Club Revolution Baggi ontmoette Peter Gelderblom , besloten ze om de platenmaatschappij " Rhythm Import " in Rotterdam starten . Samen zetten ze in al hun inspanning, tijd en toewijding tot boekingsbedrag Baggi 's begon te stijgen . Naast het feit dat de voormalige resident van Club Revolutie , werd hij uitgenodigd door ton van Nederlandse clubs en evenementen , zoals Sensation , Afterlounge , Ministry of Sound en Impuls Indoor en Outdoor . Clubs willen Nu Wow , Thalia Lounge , Club Players, Powerzone , Escape en nog veel meer , gaf Baggi de gelegenheid om zijn gekenmerkt set presenteren . Succes !
De mixen van Baggi zijn goed beschreven als zijnde zeer verrassend . Zijn groovy , funky club geluid worden gecombineerd met pure tribal drums , prachtige zang en een klein banging progressive techhouse sound . Geen wonder dat de menigte wild gaat! Baggi Begovic 's prachtige set wordt ook gespeeld op de Nederlandse BNN radio show genaamd LOS ( Lucien Foort ) en op de Hed Kandi België radioshow van Tom de Neef . Zijn eerste productie voor het Work Label , ( een remix van Deep Congres - Yardmen , up gemixt door Baggi Begovic en Bryan Dalton ) werd vrijgegeven op het einde van 2005 . Zijn nieuwe tracks zal zeer binnenkort worden vrijgegeven , en ze zijn al gecrediteerd door Roger Sanchez , Tom de Neef , Deep Dish en Lucien Foort ! Eind juli 2006 Baggi releases een van zijn producties : ' SAFE ' , die hij samen met Bryan Dalton heeft geproduceerd . Baggi Begovic , een echt talent in het mengen van vreugde met muziek , wordt door passie en muzikale toewijding aan u aangeboden . Zorg ervoor dat u hem opmerkt , laat hij u mee naar de zevende hemel en bereid zijn om veel meer over hem horen ...


Ook Baggi Begovic boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl