Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Bassjackers

Bassjackers
Bassjackers boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bassjackers!

Bassjackers

" Op een middag ergens in het begin van 2007 besloten twee vrienden hun krachten , een DJ en een producent , beide delen een grote passie voor housemuziek sluiten .. Bassjackers was geboren .. ! " Bassjackers aka Marlon Flohr en Ralph van Hilst had niet voorzien wat er zou komen toen ze begonnen met hun samenwerking . Marlon was al Dj - ing voor een tijdje en Ralph experimenteerde veel met het maken van verschillende soorten dansmuziek . Marlon was vooral housemuziek op het moment en dan is het idee kwam om Ralphs producties duwen in die richting, zodat Marlon de tracks in zijn sets kon spelen . Het eerste nummer dat ze waren beiden tevreden met was " Beat Cut " . Ze besloten om de track te sturen naar enkele grote house dj's om wat feedback en ondersteuning krijgen . Ze kreeg meteen steun van Nederlandse Topjocks als Don Diablo en Erick E en Fedde Le Grand gebracht " Beat Cut " in zijn top 10 en dingen begon te rollen . Als " Beat Cut " werd ondertekend op Sneakerz Muzik , kan men spreken van een droom debuut ! Na " Beat Cut " hun opvolging " Juicy Lucy " werd een echte club banger privevlucht! Het kreeg de steun aan grote radiostations als 3FM . Na die hun sporen " Enowapi " " klamboe " en " Sujo " kreeg massale steun opnieuw en kreeg compilated op verschillende cd's zoals ; Defected , One Love Compilatie ( AU ) , Nope is Dope , Sneakerz en de lijst gaat maar door . En onlangs hun nieuwste wapen " 16 " , een collab met Dj Jorn , is het creëren van een grote buzz op het internet , waardoor het een van de meest gewilde platen van dit moment. En na het horen van het Sidney Samson tekende het onverwijld aan zijn label Samsobeats !

Naast hun eigen tracks , zijn Bassjackers bekend om hun beruchte remixen . Ze hebben artiesten als Ron Carrol , Ian Carey en Sidney Samson geremixed en opnieuw gemengd voor labels als 4Kenzo , Spinnin en Koninkrijk Kome Cuts een paar te noemen . Hun remixes voor Gregor Salto , Giorgio Giordano en Real el Canario alle belandde de 1 plek op Dancetunes , de toonaangevende dance portal in Nederland . Zij waren ook degenen die verantwoordelijk zijn voor het Quintino remix van ' Rap das armas ' , waarin ze co-produceerde samen met Quintino . De track bereikte de 1 plek van de officiële Nederlandse Top 40 , en kreeg meer dan 8 miljoen keer bekeken op youtube ! Zoals u kunt zien , Bassjackers doorgedrongen tot de house scene met hun producties in een korte tijd ! Van Roger Sanchez naar Chuckie , van Laidback Luke naar Mark Knight , iedereen heeft een aantal Bassjackers geheime wapens in hun repertoire , klaar om te blazen de dansvloer . Aan de Dj kant van Bassjackers dingen evolueerden ook snel. Door hun successen met hun releases en remixen diverse organisaties partij begon ze te merken . Dit resulteerde in een residentie in het grootste huis concept in Nederland ; Nope is Dope . Nu hebben ze hun sporen in de voorkant van duizenden enthousiaste feestgangers spelen . Ze speelden al de grootste clubs in Nederland voor diverse organisaties als Sneakerz , Latin Village etc , maar een van hun hoogtepunten was het spelen in de MECC hallen in de voorkant van 10.000 feestende mensen , de muziek festival met N * E * R * D en de zomer rondleidingen over de kusten van Turkije en Spanje . Bassjackers kreeg de gelegenheid om te compileren en meng de 3e Nope is Dope CD ! Dit was een geweldige kans om zich te tonen aan het grote publiek . De CD bestormde de Nederlandse album charts en deze zet ze op de kaart nog meer ! Voor de toekomst hebben ze veel op voorraad voor ons , werken aan nieuwe trax en remixes , solo en samenwerkingen met artiesten als Ralvero , Oliver Twizt , Bizzey en Apster , zijn ze op het punt om over te nemen !


Ook Bassjackers boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl