Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Bling Bling Party

Bling Bling Party
Bling Bling Party boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bling Bling Party!

Bling Bling dat is waar het om gaat vandaag de dag! Iedereen wil aan elkaar laten zien wie er het meest glimt... Tijdens deze avond zal er een echte en speciale PIMP DJ te werk gaan vanuit uw DJ Booth en zullen er zogenaamde HOOKERS door de zaal lopen en het uitgaand publiek voorzien van grote gouden kettingen, ringen, armbanden, gouden zonnebrillen en echte PIMP hoeden… Ook zullen de Bling Bling Dancers op het podium optreden! De Bling Bling Party is een avondvullende en vooral sensationele show (4 uur durend). Veel entertainment in de zaal en de beste muziek… Ook worden er Cd's uitgedeeld gemixed door Bubblin' Master DJ Glenn B ! Hij introduceert momenteel de 'Reggaeton' sound in Nederland.

Show is inclusief:
- 25 Full Colour Posters
- 500 Full Colour Flyers
- PIMP DJ
- Hookers Entertainment / Dancers
- 100 Bling Bling Give Away's
- 20 PIMP Hoeden (als give away's)
- 10 Reggaeton Beats CD's
- Kleine Give Away's zoals Hawaislingers
- Show is avondvullend (4 uur)

Elke 100 stuks extra Bling Bling Give Away's € 300,- (van te voren bestellen). De Bling Bling Party is tijdens de Nightlive Awards 2005 uitgeroepen tot beste Thema-show van Nederland!

Ook Bling Bling Party boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl