Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Boston Tea Party

Boston Tea Party
Boston Tea Party boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Boston Tea Party!
Boston Tea Party
Boston Tea Party is Party Guaranteed !
De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband. Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10-tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Is This A Party Or What?
Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengt Boston Tea Party het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get!
De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Boston Tea Party & Friends
De Boston Tea Party is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Maar met het bijzondere Boston Tea Party & Friends is het dubbel feest ! Boston Tea Party & Friends is een spectaculaire finaleshow waarin de Boston Tea Party diverse “Friends” live begeleidt. Niet zomaar het standaard repertoire maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een spetterende spontane show die blijft boeien!

Specificaties
De Boston Tea Party neemt standaard een overdaad aan licht en geluid mee. Perfect geluid en spectaculair licht en voldoende voor een locatie (indoor) tot 1000 personen.
De apparatuur alsmede de gehele achterzijde van het podium is afgedekt en perfect gestyled door zwart doek, zodat het podium fraai is afgewerkt en iedere lokatie direct geschikt is voor een perfecte show. Een feest wordt altijd professioneel begeleid door de technici van het vaste licht- en geluidsbedrijf van de Boston Tea Party (Purple Groep) en wordt tot in de puntjes verzorgd.

Technische informatie:
Inclusief geluid tot 1250 personen

Tijdsduur:
3 x 45 minuten

Ook Boston Tea Party boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl