Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Caro Emerald tribute Show

Caro Emerald tribute Show
Caro Emerald tribute Show boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Caro Emerald tribute Show!

’S Werelds eerste eerbetoon aan de glamoureuze Nederlandse Jazz zangeres Caro Emerald. De geluiden van Caro Emerald worden beschreven als een mix van 50’s geïnspireerde balzaal jazz, filmische tangoes, groevende jazz, aanstekelijke mambo’s en knallende beats.

Deze Caro Emerald tribute show is niet alleen ingesteld om de vocalen na te bootsen maar ook om het uiterlijk van Caro Emerald te imiteren. Caitlen Bailey die deze sensationele Caro Emerald tribute show voert, heeft niet alleen de visuele uitstraling van Caro Emerald maar ook haar figuur en donkere lokken. Caro Emerald zelf zei in een recent BBC-intvervieuw: ”Ik dacht dat ik het was, het is zo goed gedaan!”.

In 2012 is Caitlen Bailey door Caro Emerald zelf uitgenodigd voor haar uitverkochte concert bij de Bridgewater Hall in Manchester. Natuurlijk namen ze hier ook even de tijd om samen een foto te maken aan het einde van haar show. De bandleden grapte: ’’Dit is de nieuwe baas!”. Haar management Grandmono, heeft grote belangstelling getoond voor de opnames en de algemene gang van deze tribute show. Er is niets meer authentiek dan het hebben van de erkenning en de blijvende steun van de oorspronkelijke artiest.

De Caro Emerald tribute show bevat alle nummers van het 1ste album wat is beschreven als ’’Het geluid van een feest dat laat begint en doorgaat tot de zon opkomt’’. Nummers als ’’Back it up”, ’’Stuck’’, ”Riviera Life’’, ’’That man’’ en natuurlijk ’’A night like this’’. Daarnaast bevat deze show ook nummers van het nieuwe nummer 1 album ”The Shocking Miss Emerald’’. Nummers als ”Tangled up’’, ’’ Liquid Lunch’’, ’’Completely’’, ’’Pack up the louie’’ en nog veel meer. De show kan ook worden aangepast en worden uitgebreid met nummers.

Deze tribute show zal een show vol dans en flirten aanbieden en het publiek zal voelen dat ze de volledige Caro Emerald ervaring hebben ingeademd. Deze tribute show is verkrijgbaar met muziekbandl of live muzikanten.

Ook Caro Emerald tribute Show boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl