Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Casablanca Connect

Casablanca Connect
Casablanca Connect boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Casablanca Connect!

Casablanca Connect

Khalid Ouaziz aka Casablanca Connect aka CC aka Cascon aka Sandnigga is geboren op 20 Oktober 1975 in Alkmaar.Op zijn twaalfde zat zijn broer in een rapgroep en hij ging mee totdat zijn broer er genoeg van had en stopte, toen nam CC zijn plaats in. The Lyrical Domain was de naam die ook door hem was bedacht. Ze schreven teksten en maakten beats die door DJ Rone altijd gescratched werden. Omdat teksten schrijven hem nogal makkelijk afging dacht hij er meer mee te kunnen, maar helaas waren de andere boys niet zo ambitieus dus was de groep als rapformatie gauw dood. Midden jaren '90 maakte hij samen met Sander Kleinenberg (house dj) een cd omdat hij toen flink met house bezig was. Hij werkt nu met Mani, ze leerden elkaar 7 jaar geleden kennen in een kleine club in Alkmaar, raakten aan de praat en daar is een goede vriendschap uit ontstaan. Ze hebben toen samengewerkt aan de 'Brandy & Monica- The Boy Is Mine' remix en 'Usher- My Way'. De samenwerking is 'super relaxed zonder teveel gekloot', met veel humor en veel scherpte. Aangezien ze allebei ook DJ zijn weten ze hoe iets hoort te klinken.

Zijn inspiratie voor zijn teksten haalt Casablanca overal en nergens vandaan, van tv tot toilet, van benzinestation tot trein. Het hangt van zijn stemming af. "Het ene moment voel je je klote en schrijf je iets heel persoonlijks en het andere moment ben je vrolijk en schrijf je een partytrack of whatever," aldus CC. Zijn all time favourites zijn Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Barry White, Biggie en EPMD. Hij houdt van muziek en gaat wekelijks naar Live on The Low alleen maar om zijn live skills op te krikken en om de mensen te laten weten dat hij er is. Zijn laatste album heet 'Come Correct' met diversiteit aan beats en sounds, geheel Engelstalig met een versie in het Marokkaans en Chinees. Hierop zijn niemand minder dan Winnie aka Ana Milva, Dicecream, Cristyle, Masta Lee en TLM te horen. Casablanca wil met zijn muziek internationaal succes en erkenning.

Ook Casablanca Connect boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl