Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Crazy Acoustics

Crazy Acoustics
​Crazy Acoustics boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van ​Crazy Acoustics!


Crazy Acoustics is een muzikantenpool van 6 professionele muzikanten die hun sporen hebben verdiend bij tal van bekende bands zoals Anouk, Jake&Brake, Dutch Eagles, Van Velzen, Veldhuis&Kemper, etc). Zij spelen in diverse samenstellingen de grote hits uit de Top 2000 op akoestisch instrumenten.  Na jarenlang versterkt op grote podia te hebben gestaan herontdekten zij de akoestische muziek en sluiten daarbij naadloos aan bij de nieuwe trend die al een tijdje is ingezet om als muzikant weer ‘back to basic’ te gaan. Door het succes van programma’s als de 2metersessies en de ruime aandacht voor akoestische muziek in “De Wereld Draait door”  is deze vorm van muziek maken weer helemaal terug.

De basisbezetting van Crazy Acoustics is gitaar/zang en contrabas/zang.
Naast een uitgebreid singer/songwriter repertoire durven de muzikanten het gerust aan om met minimale middelen rock nummers uit te voeren van groepen als U2, Rolling Stones, Michael Jackson en Nirvana.

Ook het Nederlandstalige repertoire wordt door Crazy Acoustics zeker niet geschuwd.  De bekende nummers van De Dijk, Herman van Veen, Jan Smit, Doe Maar en Blof staan allemaal op het repertoire.
Het is mogelijk om de duo bezetting van Crazy Acoustics uit te breiden met een extra gitarist en/of saxofonist.

Crazy Acoustics “Popquiz voor Beginners”
Avondvullend interactief programma. Crazy Acoustics speelt live de highlights uit de geschiedenis van de popmuziek. Aan de hand van multiple choice vragen kunnen de gasten hun kennis over de popmuziek testen.  

Crazy AcousticsOok Leonie Meijer boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

          

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl