Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Darryl

Darryl
Darryl boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Darryl!
Darryl
Darryl van Gonter (1987) is een rapper uit Amsterdam-Noord. Samen met zijn neef Reverse (bekend van onder meer ‘wat wil je doen’ en ‘non stop’) maakte hij op jonge leeftijd al eigen hiphop muziek: Reverse op de beat en Darryl achter de mic. Op zestienjarige leeftijd kwam hij in contact met Lange Frans van D-Men Entertainment en leverde hij een aantal bijdragen op de underground cd ‘Straatremixes’. Samen met leeftijdsgenoot Dio vormde hij de formatie ‘Dubbel D’. Het nummer ‘Minderjarig’ werd een echte straathit. In 2005 werd Darryl benaderd door The Partysquad om deel te nemen aan de soundtrack ‘Wat wil je doen’ van de Nederlandse filmkaskraker ‘Het Schnitzelparadijs’. Met deze line-up stond hij in oktober 2005 in het voorprogramma van de Amerikaanse superster 50 Cent. Na het succes van deze hit tekende Darryl een deal bij het label van The Partysquad, Goodlife. Onder dit label kwam het nummer ‘Rellen en Rennen’ uit, een project van TMF Kweekvijver. In het najaar van 2006 leverde Darryl opnieuw een bijdrage aan de hit ‘Dat is die shit’ van The Partysquad.

Begin 2007 besloten Darryl en het label Goodlife in een goede verstandhouding uit elkaar te gaan. In april 2007 reisde Darryl samen met Ali B voor United Civilians for Peace naar de Palestijnse bezette gebieden. Daar werkte hij mee aan een documentaire over de leefomstandigheden van kinderen tijdens het Midden-Oosten conflict. Daarnaast trad hij op in een vluchtelingenkamp in Bethlehem en in de Palestijnse plaats Sakhnin in Israël. Tijdens de reis in Palestina raakte rapper en platenlabel eigenaar Ali B enthousiast over het talent en de persoonlijkheid van Darryl. Kort daarop tekende Darryl zijn platencontract bij het label SPEC van Ali B. Eind 2007 scoorde Darryl een top-3 hit met Ali B, Yes-R en Gio met het nummer ‘Groupie Love’en vlak daarna, samen met zijn labelgenoten Ali B, Yes-R en Sjaak, Darryl een undergroundhit met ‘Shit is gruwelijk’. In januari 2008 verscheen de mixtape van Darryl met de titel: ‘Terug’, met 20 tracks waaronder samenwerkingen met Keizer, Ado’nis, Yes-R en Sjaak en met beats van Hyplified, Reverse en RCBeatz. In de zomer van 2008 kwam de single 'Eeyeeyo' uit, dé zomerhit van 2008. Op deze single werkte Darryl samen met Ali B, voetballer Ryan Babel en Soumia. Begin 2009 verscheen de single: Darryl Express. Daarna was Darryl samen met Ali B en Sjaak te horen op de track 'Harghd' en samen met Yes-R en Soesi B verscheen de single 'Mee naar huis'. In september 2010 verscheen de mixtape A-Town Swagg die Darryl samen met Reejin uitbrengt onder Noordside Swagger Boys. Verder is ook het album van Darryl in 2010 uitgekomen.

Ook Darryl boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl