Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


De Nacht van Koning Knossos

De Nacht van Koning Knossos
De Nacht van Koning Knossos boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Nacht van Koning Knossos!

Na een hartelijke ontvangst met een glas mummie-elixer door Aphrodite, de godin van de liefde, wordt u getrakteerd op een optreden van Gerbrandi Macaroni, onze Egyptische troubadour. Met zijn betoverend gestemde Bazouki brengt hij u alvast in de juiste feeststemming. Ongekend royaal is de onnavolgbare entree van Koning Knossos en zijn lijfwachten. Om de vloek van de Goden te doorbreken zal hij vanavond samen met zijn gasten een aantal zware beproevingen moeten doorstaan. Zo zal hij in ''The test of Fear'' oog in oog komen te staan met een wurgslang van ruim 60 pond. Mochten er onder u liefhebbers zijn van dergelijke ''troeteldiertjes'', is Koning Knossos gaarne bereid om dit gigantische gevaarte even bij u om de schouders te hangen. Aangezien ze u thuis niet zullen geloven, leggen wij deze unieke gebeurtenis natuurlijk even voor u vast. Mama Scouri blijkt, na wat zanglessen gevolgd te hebben, zich tot een echte soulsister te ontpoppen. Het tempeldak gaat er af en iedereen kan zijn danskunsten even lekker botvieren tijdens haar swingende performance. Verder zal u op deze prachtige avond getrakteerd worden op ''De maagden van Kreta'' die met hun adembenemende verschijningen de kruikendans ten tonele zullen voeren. Is het niet de wijn die u het hoofd op hol brengt, dan zijn het deze hofdames wel. Speciaal voor de vrouwelijke gasten van Koning Knossos betreedt Brutus, de glimmend gespierde strijdheer van Knossos, de Arena. Al gauw blijkt deze halfgod over een meer dan goddelijke ''Corpus Fantastico'' te beschikken. Bent u een iets meer romantisch aangelegd type, dan is er Xerxes de Egyptische volkszanger, die volgens goed gebruik de prille geliefden uit het gezelschap toezingt. En mocht u zich afvragen waarom er eigenlijk alleen nog ru?nes bestaan uit de oudheid, dan is dit uw antwoord, want met Xerxes gaat het dak er absoluut af. Toch blijven vele dingen mysterieus en onopgelost. Want hoewel het lijkt dat de ''Sfinxen van Helios'' hun maskers zullen afwerpen en hun diepste en meest begeerlijke geheimen gaan prijsgeven, blijft alles verhult in een mystieke nevel van magie en betovering. Maar hoe kan het ook anders, u bent tenslotte te gast bij de nacht van Koning Knossos...

Knossos eet & drank arrangement: Kruiken met wijn, bier en andere dranken worden door onze slavencrew in overvloed geschonken. Eetarrangement bestaande uit: uiensoep, ossenhaaspuntjes in pikante saus, gyros, souvlaki's (kipspiesen), fetahkaassalade, entrecte, beenham van het spit, tonijnsalade, krabsalade, aardappelsalade, druiven, zoute haring, pommes frites. Het dessert bestaat uit ijs uit de ijscokar. De all-in prijs inclusief food, drinks, entertainment en een hoop fun is: €65,- p.p. (excl. buitenlands gedistilleerd).

Knossos hoogtepunten:
- Troubadour Gerbrandi Macaroni
- Koning Knossos
- Mama Scouri
- Strijdheer Brutus
- Volkszanger Xerxes
- Sfinxen van Helios
- Test of fear
- Programma onder voorbehoud

Ook De Nacht van Koning Knossos boekt u bij Geels Artiesten Boeken!.


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl