Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Def Rhymz

Def Rhymz
Def Rhymz boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Def Rhymz!

Def Rhymz

Boem! Surprise!! Hoorgasme is af, klaar, gereed en nu overal te koop! Het 2e album van de verschrikkelijke dope Def is een feit! Een wapenfeit! Wie de hip hop in Nederland een beetje heeft gevolgd, weet dat het succes van Def Rhymz en zijn collega rappers hen niet zo maar is komen aanwaaien. Dik 16 jaar al is Def Rhymz bezig als ambassadeur van de hip hop cultuur en rap-muziek. De jonge Dennis Bouman startte als breakdancer, begon daarnaast te rappen, won daarmee wedstrijden, groeide uit tot stand-up comedian en tot populaire presentator van R&B parties en aanverwanten. Druk baasje onze Def, altijd al geweest dus. De eerste keer dat Def de smaak van de roem proefde was in 1993 toen hij als lid van Roots Syndicate vet scoorde met ''Mockinbird Hill''. Die eerste keer werd trouwens meteen een nummer 1 hit. Zulk succes smaakt naar meer, dat meer kwam pas vier jaar later, Tralalaaa werd weer een nummer 1 hit, dit keer in Def's geboorteland Suriname. En toen was er dan het album, De Goeiste, en zo is het! Louter hits staan er op de plaat, Doekoe natuurlijk en Ziek en ook De Bom. Bijna alle nummers zouden zo de radio op en de hitparade in kunnen, ware het niet dat sommige teksten niet helemaal geschikt zijn voor uitzending overdag. Als je Def Rhymz op de buhne bezig ziet dan zie je een man met onuitputtelijke energie, een elastieken lijf, een grote brok levenslust en ?.. een hyperactief libido. Een soort superman eigenlijk. Want al staat hij vooral bekend om zijn ondeugende teksten en haantjesgedrag, de Rotterdammer heeft wel wat meer in zijn mars. En op zijn lever. Terwijl nummers als Meisje, Voel en Tralalaaa aanstekelijke melodie?n combineren met grappige 'rode oortjes' teksten snijden nummers als Wereldmensen, Politie Agent en Wees een vader voor je kind wel degelijk hout. Ook met een comedy sketch als Roddelen laat Def merken dat hij echt wel weet dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is, ook niet in Nederland.

Als je de flair en het gemak hoort waarmee Def zijn album vult dan zou je bijna geneigd zijn te vergeten dat de nederrap nog steeds in de pioniersfase zit, want al kent iedereen de Osdorp Posse wel Extince en De Spookrijders en Als je weet dat er nog steeds niet veel meer dan een klein dozijn Nederlandstalige rapalbums bestaat, dan besef je dat met de release van Def's De Goeiste een klein beetje geschiedenis wordt geschreven. In 2002 verscheen zijn 2e album ''Hoorgasme'', met opnieuw vele hits erop.

Ook Def Rhymz boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl