Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Diggy Dex

Diggy Dex
Diggy Dex boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Diggy Dex!
Diggy Dex
Aan de gebaande paden heeft Diggy Dex een broertje dood. De rapper heeft twee goed ontvangen albums op zak en presenteerde in oktober 2010 zijn derde, Lange Nachten, Korte Dagen, met daarop onder meer de hits ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’, ‘Vandaag’ en ‘Links, Rechts’. Een opvallend album, waarop hij muzikaal tot ver buiten de lijntjes van de hiphop kleurt.

Achter het pseudoniem Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Eerst als onderdeel van het collectief D.A.C., maar sinds in 2006 zijn solodebuut Verhalen Vanuit De Sofa als de spreekwoordelijke bom insloeg is hij een gevestigde naam. Met zijn tweede, Mayonaise Voor De Ziel uit 2008, liet hij horen zichzelf tekstueel en muzikaal niet vast te willen pinnen. Met lovende recensies op zak van o.a. Nieuwe Revu, NRC Next en 3voor12 bewees Diggy Dex onderwijl op de Nederlandse podia en festivals ook live een niet te missen act te zijn. In de zomer van 2009 scoorde Diggy Dex zijn grootste hit tot nu toe, ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’, in samenwerking met de Vlaamse singer/songwriter Eva de Roovere. Het album met daarop die hit komt bewust ruim een jaar later pas. “Ik heb altijd gewerkt vanuit mijn eigen visie, geen concessies gedaan. Sinds 2009 is alles in een stroomversnelling geraakt. Shows in Paradiso en de Melkweg, op de TMF Awards, met Raymond van het Groenewoud in het Antwerpse Sportpaleis, langs de bevrijdingsfestivals, en een eigen clubtour zijn mooie dingen.”

Samen met zijn achtkoppige liveband brengt hij zijn nieuwe album op een explosieve en muzikaal verfijnde manier ten gehore. Met op drums Ruben van de Velde (o.a Roots Riders), achter de draaitafels DJ DNS (tweevoudig winnar Turntablized), op bas Chris Robbemont (o.a. Jacky Grass), op gitaar Wesley Nuis (o.a. Liptease), op toetsen Andy Ricardo (o.a. Reverse) op zang Kim Sleeuwits (o.a. Sabrina Starke), Randy Soewarno (o.a. Liptease) en Sonny Wilson (o.a. Gravy) zorgt Diggy Dex voor een van de meest energieke live hiphop-acts van de Benelux. Naast al zijn activiteiten is Diggy Dex ook verbonden als docent aan de Zadkine Popacademie in Rotterdam.

Ook Diggy Dex boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl