Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


DionV Live Action Painter

DionV Live Action Painter
DionV Live Action Painter boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DionV Live Action Painter!

DionV: een artiest met passie voor kunst. DionV combineert zijn passie met kunst en creativiteit als live action painter. DionV heeft een achtergrond als acteur en entertainer, maar op jonge leeftijd ontdekt DionV dat schilderen dichter bij hem staat. Niet gek! Dion Varossieau heeft het namelijk niet van een vreemde; zijn verre voorvader was Andrea del Verrochio, één van de leermeesters van de toen nog 18- jarige Leonardo da Vinci. DionV combineert zijn passies en zet zo de traditie voort.

“Een ware belevenis!”, “Buitengewoon”. Dat is de kunst en het optreden van DionV. Een echte DionV is als een uitlaatklep voor de onderdrukking van onze samenleving. ‘Ben je blank of zwart?’ ‘Ben je homo?’ ‘Waarom heb je schulden?’ Alle emoties die voortkomen uit de onderdrukking van nu stopt DionV in zijn kunst. Dat is de reden waarom DionV’s kunst buitengewoon is.

DionV treed op tijdens shows en events en heeft o.a. gestaan samen met Quintino, AfroJack, Cor Bakker en vele meer.

Maar het blijft niet bij optreden alleen, DionV heeft al tot twee keer toe de Evenementen Brache Awards mogen ontwerpen en schilderen. Zo staan er bij 26 BNNers (Danny de Munk, Gerard Joling, Jeroen van de Boon, DJ Quintino etc.) een echte DionV op de schoorsteenmantel. En ook lopen er al meer dan 30 mensen rond met hun eigen unieke door DionV beschilderde Mascolori schoenen.

Ook DionV Art boekt u bij Geels Artiesten.

 

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl