Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


DJ Iszy Hitz

DJ Iszy Hitz
DJ Iszy Hitz boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Iszy !

DJ Iszy Hitz

Artiestennaam: dj ISZY HITZ
Echte naam: Ismael Ameziane
Geboren: 16 januari 1982
Woont in: Amsterdam
Begonnen in: 1995
Internationale optredens: Spanje, Turkije, Suriname, Griekenland en Marokko
Quote: Dj ISZY HITZ en de sfeer is perfect !!!

Al vanaf jongs af aan is muziek zijn grootste passie. Hij begon met draaien in buurthuizen en schoolfeesten. Al meteen kwam hij erachter dat hij wel talent bezit en een feest kan rocken. Vanaf zijn zestiende kocht hij ze eerste mixers met platen en begon in zijn kamer te experimenteren. Naast het draaien ging hij ook experimenteren met beats maken en produceren. Steeds vaker werd hij gevraagd voor alle soorten feesten. Waar hij ook draaide nam hij altijd een mc mee genaamd brahim fouradi. Hij merkte meteen dat brahim Fouradi wel talent heeft met mc'en en rappen. Toen besloten ze samen met de broer van brahim genaamd mo fouradi om in de studio te duiken om een mix-tape op te nemen. De mix-tape heette FOURADI- ISZY HITZ en werd verspreid via internet en feesten waar dj ISZY HITZ draaide. Binnen een korte tijd werd de mixtape vaak gedownload en een groot succes waardoor de broers Fouradi een contract kregen bij Wallboomers (label van o.a. Lange Frans & Baas B).  Al heel snel is Fouradi heel populair met hun hits 1 ding en flipmuziek en sindsdien treden ze op door heel Nederland. Waar je Fouradi zag optreden was dj ISZY HITZ erbij als hun dj om de show te rocken. Niet alleen heeft hij samen met Fouradi gerockt maar ook met Gio die je kent van de hit i'm sorry samen met the partysquad en dj chuckie.

Dj Iszy Hitz heeft door heel Nederland getourt en bijna in alle clubs/discotheken opgetreden Niet alleen in Nederland heeft hij gedraait maar ook in het buitenland zoals Spanje, Turkije, Suriname, Griekenland en Marokko. Zijn hoogtepunt is tot nu toe het museumplein voor 538 met Koninginnedag 2007 waar hij voor ongeveer 150.000 mensen optrad. Als je kijkt naar zijn muziek-collectie is het heel breed te noemen en daarom is hij ook een allround-dj met een eclectic stijl. Op dit moment is hij druk bezig in de studio aan zijn nieuwe mix-tape en album met verschillende top-artiesten.
Dus gaat je nog veel van hem horen en zien in 2008 !

Ook DJ Iszy Hitz boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl