Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


DJ Jarnoo

DJ Jarnoo
DJ Jarnoo boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Jarnoo!

DJ Jarnoo

Als u op zoek bent naar een professionele, hoog kwalitatieve DJ, maar vooral ook gastvrije allround feest DJ, presentator, zanger & entertainer met een brede muziekkennis, die in de loop der jaren met zijn goede presentatie, A - stem, de juiste platenkeuze en zijn voelertje weet wat het publiek wil, dan is Jarnoo de beste keuze. Jarnoo is te boeken voor ieder evenement waarbij muziek gewenst is. Hij is van alle muziekmarkten thuis. Of het nugaat om een bedrijfsevenement, feestcafé, schoolfeest, privé aangelegenheid of discotheek; Jarnoo weet van iederefeestgelegenheid een gegarandeerd succes te maken.

Biografie:
Hij ontwikkelde zich snel tot een veel gevraagd fulltime allround “feest-dj”. Zijn talent en radiostem bleven niet onopgemerkt. Zo werkt Jarnoo voor Veronica, CAZ (voormalig Yorin FM), BNN, De Skihut en vele andere bekende namen. Jarnoo kom je regelmatig tegen als DJ in verschillende uitgaansgelegenheden, onder andere De Skihut en Get Back Rotterdam. Verder draait hij vooral op de grote bekende Roadshows van Nederland zoals De Après Ski Hut met Flugel On Tour, Malibu Sun, Sand & Dance en Het Grote Boswandeling Meezing Feest!

Wat kunt u verwachten op muzikaal gebied van DJ - entertainer Jarnoo:
Een gepresenteerde afwisselende mix uit de jaren 70, 80, 90, Dance Classics, Nederlandstalig, Dance, Electro, RnB, Zomers, Latino, Après Ski, feestmuziek en de hits van nu. Dat allemaal afgewisseld in de juiste balans, afgestemd op het aanwezige publiek. Van kinderdisco tot bejaardenhuis en van bruiloft tot schoolfeest; Jarnoo weet van iedere feestgelegenheid een gegarandeerd succes te maken. Het draaien voor kinderen gaat Jarnoo net zo makkelijk af. Hij presenteert dan ook met veel plezier en enthousiasme een te gekke kinderdisco show, helemaal gericht op de kids van nu. Jarnoo is niet een stille “plaatjesdraaier” maar entertaint ook zijn publiek. Continu speelt hij in op wat er zich in het publiek afspeelt. Met zijn opzwepende enthousiaste praatjes weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen. Jarnoo zorgt gegarandeerd voor sfeer, gezelligheid en FEEST!

Ook DJ Jarnoo boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl