Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


DJ Jordy Lishious

DJ Jordy Lishious
DJ Jordy Lishious boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Jordy Lishious!

DJ Jordy Lishious

De upcoming DJ in het Nederlandse clubcircuit op dit moment is zonder twijfel DJ Jordy Lishious. Jordy Lishious' naam is een ode aan zijn smakelijke publiek. Van goede smaak getuigend is ook zijn muziekkeuze: pumping powerful groove met onmiskenbare electro invloeden. Jordy van Oostveen is geboren in Rotterdam (1 mei 1984) maar woont het grootste deel van zijn leven al in het Brabantse land. Het stond al vroeg vast dat zijn leven in het teken van muziek zou staan. Om de kleine Jordy stil te houden, moest zijn vader continu aan het touwtje van de muziek producerende babymobiel boven zijn ledikantje trekken. Als er geen muziek in zijn kamer was, schreeuwde hij het uit van ongenoegen. Later, terwijl leeftijdsgenootjes snoep en speelgoed kopen van hun zakgeld, besteedt Jordy zijn geld aan singeltjes en cd'tjes van onder andere The Prodigy, Phil Collins, Dr. Dre, DJ Jean en Marco V. Voor zijn 10e verjaardag krijgt Jordy zijn eerste mengpaneel. Zijn eerste remix (Southside Spinners - Luvstruck) produceert hij op 13 jarige leeftijd! Er komt geen officiële release, maar wel belandt het plaatje in handen van o.a. Johan Gielen, die de remix op verschillende festivals ten gehore brengt. Zijn eerste kans om zelf voor publiek te draaien krijgt hij in een club in Tilburg op 15 jarige leeftijd. Dat resulteert in zijn eerste residency, wat zijn carrière in een stroomversnelling brengt. Hij treedt op in clubs en op festivals zoals: The Talk of the Town (Tilburg), Danssalon (Eindhoven), Return (Tilburg), Impulz (Den Bosch), Lexion (Westzaan) en Paradiso (Amsterdam). Twee jaar geleden kwam hij in aanraking met The Matrixx te Nijmegen. Hier is hij sindsdien resident tijdens de groovy eXXellent feesten en staat regelmatig in The Matrixx DJ Café aan de Waalkade in Nijmegen.

Hij produceert verschillende platen onder verscheidene aliassen in diverse stijlen, zoals 'John Remedy– Ventricle'. Met veel plezier maakt hij edits en remixen van tracks, om vervolgens onder collega DJ's als Benjamin Bates, Erick E, Marco V en Lacroix te verspreiden. Behalve draaien en produceren werkte Jordy jarenlang bij de gerespecteerde platenzaak Freaky Records te Eindhoven. Een mooiere manier om zo veel mogelijk met muziek bezig te zijn is haast ondenkbaar! Op zijn 19e kreeg hij de kans om te draaien op de bekende Exxelent-avonden in The Matrixx in Nijmegen en zijn draaistijl groeide met deze avonden mee. "Funky, Sexy, Dirty house, with an electronic twist with a sprite of a techy-feeling.." noemt hij het zelf, hij houdt niet echt van de hokjes waarin muziek geplaatst wordt. Ook warmt hij regelmatig op voor DJ Marco V op zijn bekende In Charge avonden. In Oktober 2006 is zijn eerste solo-release uitgekomen op het befaamde Big&Dirty label. Raw & Slick! zijn de tracks op deze vinyl en het worden zeer grote clubhits in binnen- en buitenland. Hij produceert zijn tracks samen met zijn studiopartner DJ Boy Lamoen. Hij co-produceerde ook de track "Ooh La Lishious" voor DJ Jaymen. Dit nummer belooft naast een underground clubhit zelfs een klapper in de Mainstream charts te gaan worden!

Ook DJ Jordy Lishious boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl