Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


DJ Quintin

DJ Quintin
DJ Quintin boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Quintin!DJ Quintin
Nederlandse DJ & Producer Quintin begon met draaien in 1997 op de leeftijd van 15. Een snel groeiend aantal DJ boekingen leiden tot optredens in heel Europa. In 2002, won Quintin de Twix Talent Award voor beste DJ Talent van het jaar, een initiatief van ID & T - die je kent van 's werelds grootste dance event: Sensation. Quintin verscheen op line-ups van grote festivals als Innercity, Trance Energy, Sensation, Mysteryland, Pleasure Island, Madhouse, Tiesto CEE tour en Dance Valley. Na vele jaren ervaring, is Quintin uitgegroeid tot een DJ die bekend staat om zijn verfijnde DJ-kills, energieke sets, zijn uiterlijk en hit releases. Na de verhuizing naar Praag, Tsjechische Republiek in 2005 en een succesvolle start van zijn carrière als DJ in Oost-Europa, kwam Quintin terug naar zijn vaderland.

Om zijn producer skills te verbeteren, studeerde Quintin Pro-audio & Opnametechniek en studeerde af in 2008. Dat leidde tot zijn ondertekening in 2009 bij een van 's werelds grootste dance company: Spinnin' Records. Zijn single "Bleep it!" Op hun jongste label Made in NL bereikte de nummer 1 positie op dancetunes.com. Na een wereldwijde release, werd het spoor opgepikt door grote namen als: David Guetta, Laurent Wolf, Laidback Luke en DJ Jean. Een andere grote tune produceerde Quintin vorig jaar, "Original Dutch", werd een enorme radio hit. Het werd aangekondigd als GRAND SLAM (single van de week) bij het Nederlandse Radiostation SLAM! FM. Naast zijn eigen producties, Quintins remix vaardigheden zijn hoogtepunt-waardig. Verschillende remixes bereikte de top 1 positie op downloaden portal dance-tunes.com en worden gespeeld door DeeJays wereldwijd. In 2009 verwezenlijkingen Quintin's werd beloond door de 'DJ talent van het jaar award', een initiatief van SLAM FM! Nederlands grootste dance muziek radio. In hetzelfde jaar verhuisde hij naar Amsterdam voor meer mogelijkheden en met groot succes!Ook DJ Quintin boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl