Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Don Diablo

Don Diablo
Don Diablo boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Don Diablo!

Don Diablo

Don Diablo werd zowel in 2005 als 2006 verkozen als ‘Meest Sexy DJ’ en werd bovendien in 2005 genomineerd als enige Nederlandse artiest in de categorie ‘Beste Electro / Punk Artiest’ voor de Release Dance Awards. Daarnaast werd hij eerder dit jaar samen met TiĆ«sto, Junkie XL, Armin van Buuren, en Ferry Corsten genomineerd voor een 3FM Award in de categorie ‘Beste Dance Artiest’. Eind 2005 lanceerde hij zijn nieuwe concept en recordlabel ‘Sellout Sessions’, hetgeen gepaard ging met de release van de hitsingle ‘Blow’ en het mix album ‘Sellout Sessions 01 (2CD)’. Het chart succes van ‘Blow’ resulteerde tevens in het debuut optreden van Don Diablo bij Top of the Pops. De opvolger ‘Who’s Your Daddy’ bereikte een nog hogere positie in de charts dan ‘Blow’.

Over de hele wereld heeft Don Diablo op vrijwel elk groot evenement en in elke roemruchte club opgetreden; Ministry of Sound, Dance Valley, Lowlands, Creamfields, Space Miami, Gatecrasher, Haoman17, en Innercity vormen slechts een steekproef uit de indrukwekkende lijst van optredens. Zijn eigen producties typeren zich door een frisse sound, waarbij elementen uit verschillende muziekstijlen naar voren komen. Daarnaast is Don Diablo maandelijks co-host van de populaire Ministry of Beats radio show op Radio 3FM. Tevens is Don Diablo ambassadeur van Dance4Life – een internationale actiecampagne die de strijd tegen Aids ondersteunt – en heeft hij in een Hollywood film gespeeld.

Ook Don Diablo boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl