Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Eric Dikeb

Eric Dikeb
Eric Dikeb boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eric Dikeb!

Eric Dikeb

De eerste échte grote hit voor Eric Dikeb kwam in 1998, toen hij met de Après-Ski-klas het lied ''Volg de leraar'' opnam. Eric's carrière kwam in april 2000 in een stroomversnelling, toen hij door Rob Stenders werd gevraagd mee te werken aan het populaire ochtend programma Stenders Vroeg. Vanaf dat moment was hij 4 dagen per week te horen op de radio. Grote naamsbekendheid verwierf hij toen hij een jaar later te zien was in de real life soap Big Diet van SBS6. Zijn feestnummer ''Pizza ha ha'' (beter bekend als ''De Pizzahut''), over zijn voorliefde voor fastfood en dansen, werd daarna een megahit. De Pizzahut werd in uitvoeringen van anderen nummer 1 in o.a. Engeland, Duitsland, Oostenrijk en België. Daarna volgde vele singles ;''Ik schreeuw het van de daken'', ''Ik zal dansen op je bruiloft'' en het succesvolle ''Laat je gaan !''. In 2010 kwam Eric met wederom een party-knaller ''Zeg buur''. Eric zorgt bij live-optredens gegarandeerd voor een knalfeest !
 
Dat Eric een duizendpoot is heeft hij al bewezen, zo is hij inzetbaar als zanger, presentator maar is hij ook een zeer verdienstelijke DJ.

Ook Eric Dikeb boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl