Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Eric van Kleef

Eric van Kleef
Eric van Kleef boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eric van Kleef!

Eric van Kleef

Eric van Kleef, geboren en getogen in Arnhem, komt voor het eerst in aanraking met het fenomeen radio bij de lokale omroep. Aanvankelijk beperken zijn werkzaamheden zich tot het halen van koffie en het voorlezen van de files, maar al snel promoveert hij tot presentator. Zijn eerste professionele stappen in radioland maakt Eric in het oosten van het land, bij HOT Radio. Bij deze regionale omroep maakt hij verschillende programma’s, waarvan hij Start 2 Dance op zaterdagavond verreweg het leukste vindt. In deze show draait hij uitsluitend dance-muziek en ontvangt hij gast-dj's als Tom Harding, Erick E. en DJ José. Het programma trekt de aandacht van het dance-georiënteerde ID&T Radio en Eric maakt de overstap naar de landelijke radio. Een half jaar lang presenteert hij daar het middagprogramma Studio 54.

Op SLAM FM praat Eric van Kleef elke vrijdagavond tussen 20.00 en 22:00 uur en tussen 00:00 en 02.00 uur en op zaterdagavond van 20:00 tot 02:00 de lekkerste dance aan elkaar.

Ook Eric van Kleef boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl