Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Femme Vocale

Femme Vocale
Femme Vocale boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Femme Vocale!

Femme Vocale

Femme Vocale is een collectief van professionele zangeressen met een jarenlange ervaring op topniveau. De zangeressen zijn afkomstig uit groepen als Jeans, Sisters en Mrs. Einstein. Een optreden van Femme Vocale is altijd in een samenstelling van drie zangeressen. Zij zingen a capella, als tape act of met live muzikanten (of een combinatie hiervan). Sinds de oprichting in 2000 verzorgt Femme Vocale optredens tijdens (internationale) congressen, bedrijfsfeesten, recepties, huwelijksvoltrekkingen en diners. Hoogtepunten tot nu waren de finale van het Nationaal Songfestival (2005), de “Night of the Koemarkt” in Heerenveen (2006), optredens bij festivals als Hilversum Alive en Donderdag Meppeldag, shows met Cor Bakker en verschillende blaas- en harmonieorkesten en de deelname aan The Winner is (SBS6, 2012).

Femme Vocale heeft voor iedere gelegenheid een op maat gemaakt muzikaal concept: "Superb voices in concept". De mogelijkheden zijn eindeloos. De aanpak is zeer gevarieerd: intermezzo's met a capella zang, onversterkte zang met akoestische begeleiding of versterkte zang met orkestband, of een avondvullend showprogramma met begeleiding door gerenommeerde live muzikanten. De verschillende concepten kunnen indien gewenst met elkaar gecombineerd worden. Drie vakvrouwen, een breed repertoire en een gevarieerd aanbod: met Femme Vocale's "Superb voices in concept" geeft u een bijzondere invulling aan uw feest.

Voca'la carte is al 10 jaar lang DE topper van Femme Vocale. Door ons bedacht en ontwikkeld, door velen gekopieerd, maar door niemand geëvenaard. Voca'la carte is puur, intiem, persoonlijk, meeslepend en verrassend: uw gasten krijgen een muzikale keuzemenukaart met songs en mogen vervolgens zelf kiezen welk muzikaal "gerecht" ze willen horen. Femme Vocale zingt het gekozen lied vervolgens a capella en onversterkt.

3 x 25 minuten

Voca'la groove is een swingend intermezzo tijdens bedrijfsfeesten, evenementen of een bruiloft, of zelfs bij iemand thuis! Femme Vocale kan het Voca'la groove optreden verzorgen met orkestband, maar laat zich ook graag begeleiden door de eventueel al aanwezige live band. Verschillende thema’s, b.v. 70’s, Ladies Night, Christmas, etc.

1 x 40 of 2 x 20 minuten

Voca'la totale is de avondvullende totaaloplossing van Femme Vocale voor ieder feest! De zangeressen worden begeleid tot topmuzikanten uit de bands van Paul de Leeuw, Edwin Evers en Op zoek naar Zorro. Akoestisch of versterkt, mobiel of op 1 plek of allebei: de klant heeft het voor het zeggen. De avond kan b.v. worden gestart met het onversterkte Voca’la carte en eindigen met een spetterend dansfeest met Femme Vocale & live band. Backing vocals bij artiesten mogelijk.

Avondvullend

Ook Femme Vocale boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl