Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Frank van Drunen

Frank van Drunen
Frank van Drunen boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frank van Drunen!

Frank van Drunen

Frank van Drunen zag het levenslicht op 9 november 1966, als de laatste van het gezin met een oudere broer en zus. Als 4 jarige wilde hij maar één ding artiest worden en deze droom werd waarheid. In augustus 1983 werdt Frank ondekt door wijlen John Schelfhout regisseur AVRO Televisie en zo jong hij was was zijn eerste optreden op tv op 16 augustus 1983. Willem Ruis zag deze jonge hond aan het werk en hij werdt klaargestoomd voor een tv show in december 1984 en maart 1985. Zijn ster ging reizen en het werk stroomde binnen. Met veel sterren zoals, Jermaine Jackson, Shakin Stevens, Lee Towers, Anita Meijer en vele anderen werkte Frank samen. Ook vele televisie programma's waren gecharmeerd van deze artiest en werkte hij o.a mee aan, Avro's Nieuw Oogst, Wilem Ruis Sterrenshow, Alles Kids, Wonderen Bestaan, Moppentoppers, Spangen, Westenwind, Dok 12 en nog vele andere programma's. Zijn warme persoonlijkheid en humor zijn voor vele klanten het doel deze artiest te boeken. Een avond lol en humor of een avond met een warme en proffesionele presentatie Frank van Drunen staat garant voor een onvergetelijke avond.

Frank is een echte duizendpoot als u spreekt over topentertainment. Iedere keer als Frank zijn show opvoert zijn de reacties van het publiek altijd lovend.
Wat kan Frank voor u betekenen:
* Bandparodist
* Presentator
* Animator (van foute ober tot lakei)

Iemand die door zijn jarenlange ervaringen op de bühne het klappen van de zweep kent. Frank is thuis op allerhande gebied variërend van presentatie van uw feest, begeleiding van artiesten, optreden als animator / komiek tot aan het vertolken van een band-act met allerhande grappen en grollen. Met hart en ziel stort hij zich telkens weer in een vrolijk avontuur omzijn publiek te vermaken. Dankzij zijn leermeester Frans Vrolijk en zijn idool André van Duin heeft Frank in den lande grote bekendheid.

Ook Frank van Drunen boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl