Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Freek de Jonge

Freek de Jonge
Freek de Jonge boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Freek de Jonge!

Freek de Jonge

Cabaretier Freek de Jonge komt de komende verkiezingen opnieuw met een speciale verkiezingsconference. In navolging van het succesvolle 'De Stemming' uit 2003, brengt de conferencier ook ditmaal een op de verkiezingen toegespitste theatervoorstelling. Net als de vorige editie wordt de conference live uitgezonden de avond vòòr de verkiezingen. De VPRO brengt de uitzending via Nederland 1 op 21 november vanuit het Chassé Theater te Breda, direct na het afsluitende verkiezingsdebat. Onder de titel 'De Stemming 2006' zal De Jonge ingaan op actuele en minder actuele onderwerpen op de voor hem zo karakteristieke wijze. Het lijkt het begin van een nieuwe traditie. De eerste verkiezingsconference vond plaats in 2003, toen Freek De Jonge besloot zijn nieuwjaarsvoorstelling enkele weken te verplaatsen en om te dopen tot verkiezingsconference. Samen met het theaterpubliek keek de cabaretier naar het verkiezingsdebat waarna hij zijn conference aanving. Er keken destijds ruim 2,5 miljoen mensen naar de live uitzending.

Over 'Parlando'
Niet eerder maakte het Metropole Orkest (75 muzikanten) een avondvullende show met één artiest. Een serie van twaalf voorstellingen die zich zal beperken tot twee theaters: het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Naast klassieke variëté en vrolijke verhalen worden oude en nieuwe liedjes gepresenteerd.
Over 'De Vergrijzing'.

Freek de Jonge maakt in 2004 voor de VPRO maar liefst 17 shows op improvisatiebasis. Tussen 31 augustus tot 27 november 2004 speelde hij elke week een andere voorstelling in het Compagnietheater in Amsterdam. Gevolgd door een theaterconcert van FRITS2 en een op lokatie opgenomen kerstverhaal, 'De kerst van een clown'.

Ook Freek de Jonge boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl