Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Geluk zit in een klein koekje

Geluk zit in een klein koekje
"Geluk zit in een klein koekje" boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken.

Geluk zit in een klein koekje boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken.
Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Geluk zit in een klein koekje! Ook te boeken als Sinterklaas voorstelling special. Geluk zit in een klein koekje Jaco van der Steen maakt muziek. Vaak met gitaar. Voor grote en kleine mensen, voor jong en oud.
Hij bedenkt liedjes, hij neemt die liedjes op en hij speelt ze live. Vanuit deze creativiteit is de kindervoorstelling “Geluk zit in een klein hoekje” ontstaan.

Wat houdt de voorstelling in : Brenda presenteert samen met Jaco een live televisieprogramma. De hoofdact van de show dreigt te laat te komen. En wat als die niet komt? Veel tijd om dat te verzinnen hebben ze niet, want over 40 minuten moeten ze “live”! Brenda voelt zich ongelukkig en heeft stress. Jaco niet. Hij neemt Brenda mee op een geluksreis met een klein koekje in de hand en betovert haar met een paar vreemde vogels: een rapper, blije goeroe, rare man in rood pak, een garnaal en een banaan. Maar de tijd dringt. Zal Brenda op tijd haar TV show kunnen presenteren….? Beleef het mee in “De geluk zit in een klein koekje show” Jaco van der Steen en Rebecca Bakker spelen de voorstelling “De geluk zit in een klein koekje show”.

“De geluk zit in een klein koekje show”
Een superblije voorstelling voor kinderen die van lachen, zingen, dansen en muziek maken houden. In de “Geluk zit in een klein koekje” zijn niet alleen de spelers, maar ook de kinderen actief. En dat vinden de kinderen natuurlijk heel erg leuk. Ook de voorbereiding moet voor de kinderen aantrekkelijk zijn. De “geluk zit in een klein hoekje” show biedt kinderen liedjes, humor en vrolijkheid. De kinderen worden continu betrokken bij activiteiten tijdens de voorstelling. Daarbij komen leerzame onderwerpen aan bod, zoals samenwerken, delen, elkaar iets gunnen, tegenslag en (zelf)vertrouwen en er worden vaardigheden ontwikkeld, zoals stemgebruik, klankvorming, samenzang, timing en dans en ritmisch op muziek bewegen. Dit maakt de show uitermate geschikt voor een educatieve omgeving. Een lespakket is beschikbaar als voorbereiding op de voorstelling.

Ook "Geluk zit in een klein koekje" boekt u bij Geels Artiesten Boeken! 

          

Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl