Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Genetik and Gio Martinez

Genetik and Gio Martinez
Genetik and Gio Martinez boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Genetik and Gio Martinez!

Genetik and Gio Martinez

In 2006 werden de mensen vertrouwd te maken met de Topnotch producties van Genetik & Gio Martinez. Hun bootleg van Fergie's 'London Bridge' werd wereldwijd ondersteund door diverse dj's, iets dat een meer intensieve samenwerking stimuleerd. Remixes voor Nederlandse artiesten als Skitzofrenix, Bart B More en Bassjackers maakte ze klaar voor de volgende stap.
Voor de laatste paar jaar, zijn ze aan het creƫren van een internationale sound: grote labels pakte hun producties en ze kregen zelfs om remixes te maken voor legendes als Todd Terry, Ron Carroll en Lissat & Voltaxx. "Pixel", de nieuwe Genetik & Gio Martinez spoor is nu uit op Koninkrijk Kome Cuts (het label van de Duitse top producer DONS). De Bingo Players en Oliver Twizt hebben een geweldige job het verstrekken geweldige remixen voor dit veel ondersteunde spoor gedaan. Dus het komt niet als een verrassing de baan maakte het op verschillende compilatie cd's, net als Marco V 's DJ Mag mix cd, Ministry of Sound is The Annual 2009 en Sneakerz 7 (gemixt door Bart B More & Bingo Players). Wat is er nu? Het duo zijn momenteel bezig met de follow-up van de "Pixel". Bovendien kan men samenwerkingen verwachten met Bart B More, Oliver Twizt en Bingo.


Ook Genetik and Gio Martinez boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl