Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Giel Beelen

Giel Beelen
Giel Beelen boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Giel Beelen!

Giel Beelen

Shockjock
Hij heeft alles gedaan wat God verboden heeft. Zijn verleden is een en al sex (hij liet zich pijpen door een callgirl), drugs (hij testte alle planten, poeders en paddestoelen) en rock & roll (een dronken Bonnie St Claire rende scheldend de studio uit) En dat allemaal live op de zender. Of het allemaal niet schokkend genoeg was, verscheen hij ook nog poedelnaakt naast Gerard Joling in een TV-spotje.

De verschillende kanten van Giel
Maar er is ook een andere kant aan Giel Beelen. Hij was jaren keurig getrouwd, kent de hele popgeschiedenis uit zijn hoofd, gaat regelmatig op de kinderboerderij kijken bij de pasgeboren biggetjes en heeft dozijnen verschillende banen gehad in radioland. Zo werkt hij als tiener al als technicus bij Noordzee FM, Classic FM en Radio 10 Gold, produceert hij bij Stenders In De Middag en later, als hij allang en breed 3FM DJ is, helpt hij de 3FM internet redactie regelmatig uit de brand.

DJ in den dop
Giel heeft de radio al vroeg in de gaten. Al vanaf zijn achtste levensjaar wil hij bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Via New Dance Radio belandt Giel in de nacht van Radio 3FM. Daar presenteert hij programma's als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier.

Omroephoppen
Door Giels voorliefde voor spraakmakende, eerlijke radio verslijt hij heel wat omroepen. In september 2003 neemt Giel afscheid van zijn geliefde nachtzendtijd om 's avonds Gigagiel en Hard en Giel te presenteren bij de NPS op 3FM. Vanaf 17 Mei 2004 heeft Giel Beelen de 3FM Ochtendshow onder zijn hoede bij de VARA. 'GIEL' is elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen op 3FM en vanaf september 2008 zelfs tot 10:00 uur. Voor de freaks is er in de nacht van vrijdag op zaterdag 'Nachtegiel' van 01:00 tot 04:00 uur. Prijzen
Zowel met zijn programma als zelf, is Giel al diverse malen in de prijzen gevallen. In 2003 mocht hij de Marconi Award voor beste programmamaker in ontvangst nemen. Vanaf 2005 won hij maar liefst drie jaar achter elkaar de Marconi Award voor beste presentator. In dat laatste jaar won hij ook de Award voor beste programma. In 2007 en 2008 won Giel de Zilveren RadioSter voor beste radioman. De Gouden RadioRing voor Beste Radioprogramma ging in 2010 zijn kant op.

Ook Giel Beelen boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl