Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Glennis Grace

Glennis Grace
Glennis Grace boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Glennis Grace!

Glennis Grace

Op 11 jarige leeftijd was daar het Unicef Gala voor Kids. Grote sterren als Audrey Hepburn en Julio Iglesias waren daarbij aanwezig. Het talent van Glenda bleef ook bij hen niet onopgemerkt, want Julio Iglesias vroeg Glenda om een duet met hem te zingen tijdens een van zijn concerten in Nederland. Een jaar na het Gala van Unicef stond Glenda weer op dezelfde planken voor een gastoptreden, waarbij ze het nummer One Moment In Time vertolkte. Op 16-jarige leeftijd kwam er landelijke bekendheid in zicht. Na de voorrondes van de Soundmix Show 1994, werden de Halve Finale bereikt met Glenda's vertolking van One Moment In Time van Whitney Houston. Dankzij haar fantastisch stemgeluid en met een geweldige steun van het Nederlandse publiek kreeg zij 60% van de stemmen: Glenda won de finale. De wereld van Glenda veranderde volkomen. Een week na de hectiek van de Soundmix Show kwam er een singel uit: I'm Gonna Be Strong, cover van Gene Pitney en geproduceerd door Hans van Hemert. Deze singel bracht het tot een 12de plaats in de Top 100. Ook een album kwam van de pers bij Dureco. Diverse televisieprogramma's en buitenlandse optredens kwamen in beeld. Deze waren zeer succesvol. In maart 1999 stond Glenda 5 dagen in een bomvol Ahoy tezamen Frans Bauer. Hun duet uit de West Side Story oogstte alom bewondering.

Ook Glennis Grace boekt u bij Geels Artiesten Boeken!Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl