Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Guido Weijers

Guido Weijers
Guido Weijers boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Guido Weijers!

Guido Weijers

Guido Weijers werd geboren op 30 juli 1977, in het brabantse dorpje Boxmeer (onder Nijmegen). Tijdens de eindexamenuitreiking op de HAVO trad hij voor de eerste keer op als cabaretier. Bij drie toneelscholen (Maastricht, Eindhoven en Arnhem) werd hij afgewezen. Na een jaar CMV in Arnhem studeerde hij Toerisme in Breda. Daar werd hij enkele malen gevraagd om wat avonden te presenteren en 'aan elkaar te praten'. In 1997 en 1999 huurde hij het Chasse Theater in Breda en het Weijertheater in Boxmeer af, om oudejaarsconferences in eigen beheer te spelen. Hij meldt zich aan voor het Leids Cabaret Festival 1999 en in 2000 bij het Cameretten Festival. Bij het Leids haalde hij niet de finale, maar in Rotterdam lukte hem dat wel en won hij ook de publieksprijs.

In de jaren daarna speelt hij met veel succes zijn solo-voorstellingen Oxymoron, Myosotis en XIPNAO. Zijn populariteit bij het publiek staat in schril contrast met zijn populariteit onder collega's die Weijers populisme verwijten en zich ergeren aan de commerciele manier waarop Weijers werkt. Begin 2006 wordt hij door de website goedgejat.tk beschuldigt van het stelen van grappen van de Britse stand-up comedian Jimmy Carr. Weijers ontkent in alle toonaarden.

In 2006 en 2007 speelt hij een oudejaarsconference die bij SBS6 wordt uitgezonden.

Ook Guido Weijers boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl