Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Goochelaar GulliverMagic

Goochelaar GulliverMagic
Goochelaar GulliverMagic boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van ​Goochelaar GulliverMagic!

Over Gulliver   

Goochelaar Gulliver wordt in 1968 geboren in Parijs. Hij groeit op in de buurt van Zurich in Zwitserland. Als hij acht is begint hij met goochelen. Op zijn tiende reist hij als kindsterretje door Frankrijk als side-act bij verschillende cabaretgezelschappen en bands.

Gulliver trekt per woonwagen mee met circus Gasser Olympia, werkt op cruiseschepen en trekt samen met jongleur Lionel Dellberg door Zwitserland met een komische duoshow. In 2000 begint Gulliver in Biel zijn eigen goocheltheater «Arcanum». Hier nodigt hij beroemde goochelaars als Otto Wessely, Gaetan Bloom, David Stone, en Bruno Copin uit voor optredens en lezingen.

In 2011 reist Gulliver de liefde achterna en verhuist naar Nederland. Samen met een professionele fotograaf ontwikkelt hij een nieuw concept.

Het Concept
Gulliver treedt als tafelgoochelaar op bij uw feestelijke gelegenheid. Vrijwel iedere gelegenheid is voor deze vorm van goochelen geschikt, aangezien er geen podium, belichting of geluidsinstallatie nodig is. Gulliver treedt op tussen uw gasten.

Indien gewenst, neemt goochelaar Gulliver voor een kleine meerprijs een professionele fotograaf mee naar uw feest of evenement.


Voor welke gelegenheid?
Tafelgoochelen is uitermate geschikt voor onder andere de volgende gelegenheden:

- grote (zakelijke) evenementen
- personeelsfeesten
- beurzen en congressen
- borrels en recepties
- bruiloften
- verjaardagen en jubilea

Hoe lang duurt het optreden?
De duur van het optreden is afhankelijk van het aantal gasten en uiteraard uw persoonlijke wensen. Dit kan variëren van 30 à 40 minuten tot een hele dag of avond.

Bij welke gelegenheid past een optreden van Gulliver?
Een optreden van Gulliver is geschikt voor bijna iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een groot, zakelijk evenement, een jubileum, een personeelsfeest, een    huwelijk of een intieme verjaardag. Het optreden is perfect geschikt tijdens een receptie of borrel, of bijvoorbeeld tijdens een diner, tussen de gangen door.


Waarom een fotograaf erbij huren?
Het is altijd leuk een aandenken te hebben aan een mooie ervaring. Wanneer de fotograaf tijdens het optreden de gasten fotografeert, vangt hij hen op onbewaakte ogenblikken. Het levert opnames op vol positieve emotie.
 
De foto's die tijdens het optreden van uw gasten worden gemaakt, zijn uiterlijk 24 uur na het optreden te bekijken op de website. Daar kunnen uw gasten de foto's delen, taggen of liken op Facebook. Indien gewenst wordt bij iedere foto uw (bedrijfs)naam vermeld, wat gratis publiciteit oplevert.
 
Ook zijn de foto’s, wanneer gewenst, in hoge resolutie, in print of in albumvorm te bestellen.

Ook Goochelaar GulliverMagic boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

          

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl