Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Hans Klok

Hans Klok
Hans Klok boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hans Klok!

Hans Klok is op 22 februari 1969 geboren.

1979 Zijn carriere begint op 10-jarige leeftijd, als hij met zijn goocheldoos, gekregen van opa en oma Klok voor zijn verjaardag, successen boekt op verjaardagsfeestjes van vriendjes en vriendinnetjes.

1983 Op zijn veertiende brengt hij het tot Nederlands én Europees Jeugdkampioen goochelen en wint o.a. de 'Wenigini Prijs'.

1985 Hans Klok specialiseert zich meer en meer in het creëren van illusies.

1990 Hans Klok en Sittah, zijn assistente, winnen met de snelste metamorfose ter wereld de 'Grand Prix' van Nederland en de 'Henk Vermeijden Wisselprijs'.

1991 Hans Klok verbaast ook de rest van de wereld met zijn indrukwekkende trucs, want in het buitenland staan HANS KLOK & Sittah regelmatig op de agenda: hun show op wereldniveau schittert onder meer in 'The Winter Garden Opera House' (het grootste theater van Europa in Blackpool - Engeland), het 'Prinses Gracia Theater' in Monte Carlo, het "Casino" in Dauville - Frankrijk, Nagasaki - Japan, Zuid-Amerika, de Verenigde Staten, het Carïbisch gebied, bijna alle Westeuropese landen en in diverse grote televisieshows over de hele wereld. Hij wint de 1e prijs in zijn categorie van het 'Internationale Magic Fachkongress' in Duitsland.

1992 Hans Klok wordt gevraagd voor grote tv-shows, waar hij in gezelschap van nationale en internationale bekendheden een groot publiek weet te verbazen. Ook diverse koningshuizen, zoals onze eigen Oranjes en van Monaco, kan hij tot zijn publiek rekenen. Maar één van de mooiste erkenningen op het vakgebied is de uitnodiging om het openingsoptreden te verzorgen van het F.I.S.M. in Lausanne. Want zelfs de vakbroeders willen hem graag aan het werk zien?

Buiten de grote tournees, met zijn avondvullende show 'Magic Impossible', is Hans Klok ook te boeken voor kortere optreden van ca. 25 minuten. Bovendien kan er, in onderling overleg, een exclusief optreden worden samengesteld waarbij bijvoorbeeld Uw product centraal staat. Kortom, mogelijkheden te over, aangezien met magie bijna alles mogelijk is!

Ook Hans Klok boekt u bij Geels Artiesten Boeken!
Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl