Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Jan Smit

Jan Smit
Jan Smit boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan Smit!

Jan Smit

Vol overgave stortte Jan Smit zich op het schrijven van teksten en muziek voor zijn nieuwe album, dat de veelzeggende titel Leef kreeg. Hij ging daarbij terug naar de basis: de muziek. Samen met zijn vaste muzikale partners Tol & Tol werkte hij hard aan het nieuwe album. “Ik heb veel tijd in de studio doorgebracht: bij het opnemen van de koortjes, de strijkers, bij de mix. Dat vind ik het allermooiste proces: de voorbereiding en opnames van een album.”

De rode draad op Leef, is levenslust en plezier in al haar vormen: plezier in het leven, in het maken van muziek en in het optreden voor fans. Een positief album met een positieve boodschap. De teksten zijn speels en opgetogen. Muzikaal gezien is het in maart 2010 verschenen album een verlengstuk van voorgaand repertoire, met typische Jan Smit nummers als ‘Ergens In April’, ‘Je Bent Het Helemaal’ en ‘Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom’.

Dat Jan Smit zich ook blijft ontwikkelen blijkt uit minder voor de hand liggende tracks op het album. Luister naar de opvallende eerste single ‘Leef Nu Het Kan’ dat een folk-achtige sfeer heeft. Jan: “Ik wilde een eigenwijze track op single, iets wat niemand verwacht. Dit nummer is een van de meest afwijkende liedjes op het album.”

Een ander bijzonder nummer is het breekbare ‘Als Je Bij Me Bent’, het passende sluitstuk van het album. Jan schreef het in mum van tijd tijdens een vakantie op St. Maarten, geïnspireerd door duizenden vlinders. “Dit vind ik zelf het mooiste nummer van het album. Het is ingetogen, klein en het ligt me goed.”

In zijn lange carrière heeft Jan altijd zijn eigen weg gevolgd, ongeacht wat de buitenwacht ervan vind. Hij schreef er een prachtig nummer over, ‘Tegen Beter Weten In’. “Ik zie het als een boodschap: als er iets gebeurt, geloof dan in jezelf en je doel. Ga er voor, laat de rest maar lullen.”

Met het album Leef voegt Jan de daad bij het woord; hij is blij dat hij het weer over muziek kan hebben. “Mijn fans hebben me gelukkig nooit laten vallen. ‘Leef’ is ontstaan uit de vreugde die ik voel en de flow waarin ik nu zit. Ik ben dan ook supergemotiveerd om het land in te gaan met dit nieuwe werk. In oktober 2010 start mijn Leef je uit -concerttour.”

Ook Jan Smit boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl