Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Jip Deluxe

Jip Deluxe
Jip Deluxe boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jip Deluxe!

Jip Deluxe

Omdat ik een professionele DJ ben is alles over " Feeling " voor mij . De diepgewortelde passie voor de muziek , het verkennen van de grenzen , creatief mengen en de energie van elk optreden waar ik aan het spelen ben. Het is een unieke baan, elke keer weer , dat is waarom ik er van hou. Wij brengen u een speciale ervaring, is wat ik er alles voor over heb. In alles wat ik doe strek ik me om u een heel andere set van sexy , funky house muziek mee te nemen. Ik geniet ervan om af te stemmen op de doelgroep en morph met de mensen , het houden van mijn muzikale integriteit te allen tijde. Ik zoek naar de rijkdom van de speciale muziek die ik speel , innovatieve mixing skills en hart voelende energie . Ik breng een verscheidenheid van stijlen in de dance muziek op de dansvloer , alle magische wijze gemengd in een uplifting stuk van de muzikale kunst . In Nederland heb ik in alle grote clubs gespeeld zoals Panama , Escape , Matrixx , Hotel Arena , Powerzone , MTC , Now & Wow en Off Corso . Grote festivals als Sensation , Mysteryland , Danceparade had me opgesteld en internationaal speelde ik bij Space in Miami , Larocca & Cafe d' Anvers in België , El Divino op Ibiza en Supermarkt in Zürich . En als laatste maar zeker niet de minste, sinds drie jaar ben ik een resident DJ op Radio 3FM op hun zaterdagavond dansshow , de toonaangevende radioshow in dance muziek in Nederland . Ik ben een man met een missie . Ik breng het funky Nederlandse house sound over de grens , over de hele wereld , genieten van de reis-en de muziek. En .... eindelijk zal ik binnenkort in de opnamestudio met mijn broer om een ??aantal van mijn eigen funky Deluxe geluiden te produceren ! Uiteraard zijn dit allemaal slechts woorden , maar een Deluxe ervaring kan alleen worden gevoeld wanneer we elkaar ontmoeten , van hart tot hart in de muziek . Voel je me?

Enkele citaten over Jip :
Onderschat nooit de Jipman , de aard van de deejay die altijd zorgt voor een frisse , uniek , hip, sexy sound . Leest de menigte perfect !
    ~ Dick Leijen , oprichter van de Sneakerz partijen ( de populairste party @ Panama , Amsterdam )
New years eve 2005/2006 , 04:30 . Na een 3 uur set wilde ik vertrekken , maar Jip Deluxe hield me binnen in de club en schud mijn kont op de dansvloer tot 06:30 in de ochtend .
    ~ Robin ' Jaydee ' Albers , bedenker van het world wide huis klassieke Plastic DreamsOok Jip Deluxe boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl