Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Jochen Miller

Jochen Miller
Jochen Miller boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jochen Miller!

Jochen Miller

Jochen van der Steijn, geboren in de Nederlandse stad Mill, begon zijn carrière onder de naam DJ Jochen. In 2003 veranderde hij zijn artiestennaam in Jochen Miller. De jonge deejay / producer was er al in geslaagd om zijn eigen herkenbare sound, die kan worden omschreven als style-blending tech-trance maken: energieke, opzwepende en hoge kwaliteit. Gekenmerkt door up-tempo krachtige melodieën, weinig pauzes en constant pompende baslijnen. De charismatische Jochen Miller is gevuld met passie voor muziek en klaar om het te maken naar de top.

Hoe het allemaal begon:
In zijn vroege tienerjaren ontwikkelde Jochen zijn interesse in dance muziek. Het gelukkige feit van zijn vader die een discotheek gaf hem de gelegenheid om te oefenen op zijn mixing skills. Daar werd hij woonachtig deejay op de leeftijd van 16, gevolgd door een residentie in club Zino's (Tilburg, Nederland) toen hij 18 was. In 1999 maakte hij het tot de finale van de Nederlandse kampioenschappen mixen op Dance Valley, waar hij zich van de rest vanwege zijn krabben, looping en mengen met drie draaitafels. Deejaying bij afterparty in de Lexion (Westzaan, Nederland) was niet alleen een explosie, maar ook leerzaam. Sinds 2001 begon zijn beruchte residentie in The Matrixx (Nijmegen, Nederland). 'De verrassing van het jaar' van de gezaghebbende Nederlandse ID & T Magazine luiden hem, bij de eerste editie van de Nederlandse dance-awards in 2003. De twee volgende edities hield hem in een gestaag 13e plaats, met slechts 4 internationale trance DJ's gerangschikt boven hem, is Jochen Miller dus blijven steken rond zijn positie in de voorhoede van de dansmuziek.Ook Jochen Miller boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl