Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Judith's Pianoshow

Judith's Pianoshow
Judith's Pianoshow boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Judith's Pianoshow!

Judith's Pianoshow

Judith's Pianoshow is de show die je gezien móet hebben! Dé pianoshow die bol staat van muzikaliteit, entertainment en professionaliteit. In een avondvullend programma wordt het publiek getrakteerd op een gevarieerde muzikale belevenis waarbij het haast onmogelijk is om stil te blijven zitten.

Judith en Joeri spelen al ruim 10 jaar met elkaar en hebben samen reeds honderden bedrijfsfeesten, bruiloften, gala's, dinnershows, festivals en openbare locaties succesvol van muziek voorzien.

Bij een optreden van Judith's Pianoshow heerst een intieme sfeer. Het publiek wordt uitgenodigd om te dansen en te zingen, soms zelfs op het podium! De interactie met het publiek, de 100% live gespeelde muziek en het veelzijdige repertoire maken Judith's Pianoshow geschikt voor ieder feest.

Ook "Judith's Pianoshow" boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl