Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


K-Liber4Life

K-Liber4Life
K-Liber4Life boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van K-Liber4life!

K-Liber4life

Het is alweer meer dan 10 jaar geleden dat Teddo Juice, Pugistix en Mega Master bij elkaar kwamen als K-liber4life. De boys, afkomstig uit Curaçao, traden in de beginjaren veelal op onder de Antilliaanse bevolking en hadden hier een grote schare fans. Hits als “Lage Bai”, “Magnifico” en “Chicklets” sloegen in als een bom. Toen eenmaal hun single “Dansen” uitkwam stond de groep ook in Nederland duidelijk op de kaart. Deze singles werden verzameld op meerdere albums en een ‘Best Of’.

Jarenlang trad de groep op in vele clubs waar de “hardcore” bubblin’ heerste en K-liber4life in die tijd al bekroond werden tot de koningen van de bubblin’. Het derde album, “Plamatoria”, dat in 2003 volgde startte goed met de daarvan afkomstige single “Da kan Nie”. Die werd gelijk de meest aangevraagde R&B-clip van The Box en zo wist heel Nederland wie de gezichten waren achter deze act. Het jaar daarop (2004) begon de groep met een optreden op het Noorderslag Festival en kwam in augustus van dat jaar de single “Viben” uit. Deze track was een ongekend succes en behaalde net niet de nummer 1 notering van de Top 40. “Viben” was afkomstig van het 4e album (“Schuurpapier”) dat in 2004 uitgebracht werd. Van dit succesvolle album, waar zij o.a. een Mobo Award voor ontvingen, kwamen ook de singels “Loungen” en “Doe het” uit. 2005 ging net zo succesvol door. In januari mochten ze de award voor “Beste Discotheekact 2004” in ontvangst nemen en werden nogmaals gevraagd voor Noorderslag. De TMF nominatie 2005 voor “Best Urban” wonnen ze helaas niet, maar K-liber4life zorgde wel weer voor het nodige spektakel tijdens de Awardshow.
Door de NISB werden de jongens gevraagd om mee te doen aan de Flash Energy scholentour en waren daarmee ook ambassadeur van het project (opgezet door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) om mensen aan te zetten tot meer bewegen. Tussentijds deed de groep meer projecten voor diverse goede doelen. Door hun grote affiniteit met jongeren gecombineerd met hun drive tot positieve motivatie op muzikaal en sociaal gebied, wisten diverse instanties hun weg te vinden naar K-liber4life. Van het verkopen van hamburgers voor het Ronald McDonald Kinderfonds tot het zelf organiseren van een grootschalig basketbaltoernooi (Stars4Life).K-liber4life

Tijdens studio-opnames deden ze een project met Re-Play. Op 10 maart 2006 kwam de single “Wat ga je doen” (Sang y’o go du) uit, een samenwerking met Re-Play dat een resultaat opgeleverde van 2 verschillende stijlen in 1 dikke hit. In juli 2006 bracht K-liber4life weer een lekkere zomerplaat uit: “Springuuuhh” ft. Michael Bryan & MC Farah dat geheel in eigen beheer was uitgebracht. In november 2006 vertrokken de mannen naar Mozambique namens Mundial Productions en werden vervolgens ambassadeur van “Rock Around the World” namens Mundial waarvoor zij in 2007 diverse workshops op zich namen. Het ambassadeurschap van “Les van het Jaar” hadden zij inmiddels ook al op zich genomen. In 2008 kwam er tot 3 singles uit; ‘Bo se kaba” die zij samen met DJ Glenn B opnamen, “Het is tijd” en “Zuiverrr. Ondertussen werd er gewerkt aan een volledige Papiamentstalig album getiteld “Global”. In februari 2009 vertrok de groep op verzoek van Amstel Bier naar Curaçao voor het maken van een tv-jingle tijdens het carnaval en konden zij ook gelijk het nieuwe album promoten. De single “Mashika” werd gelijk opgepikt en zo werden de Antilliaanse fans weer met een lekker album achtergelaten. Later in 2009 verschenen er diverse singles vanuit verschillende samenwerkingen; Billeshake met Immorales, een track met Trafassi, een hit met La Rouge en een feature met La Ritmica. In 2010 is de nieuwe eigen single, als voorloper op het nieuwe album, uit; Drop die Beat! Hierna volgde als snel "So Nice".

Ook K-Liber4Life boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl