Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


La Fuente

La Fuente
La Fuente boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van La Fuente!

La Fuente

28 jaar oud, Nederlandse nationaliteit, bachelor in handel.

La Fuente treed op en entertaint al meer dan 10 jaar bij nationale en internationale clubs en evenementen. Zijn muziek biografie beslaat ongeveer de hele wereld met optredens in Vietnam, Kazachstan, Spanje, Turkije, Curacao, Belgiƫ en natuulijk de meeste clubs in Nederland.

Stijl:
Professioneel, interactief, enthousiast, creatief, dynamisch mixen, krachtig, verfrissend, aantrekkelijk, bindend, liefdevol, spannend en origineel! Hij heeft zijn eigen originele geluid, stijl en energievol podium optreden!

Muziek:
Alle soorten house op zijn best! Soulfull, altijd upbeat en uplifting, een grote nonstop hype. Zwaar beladen met een geweldige kennis over wat zijn fans op dat moment zijn. Hij houdt ervan om te experimenteren tussen nieuwe platen en stijlen, ver vooruit op zijn concurrentie, met succes! La Fuente is een artiest die niet onopgemerkt wordt in clubs, die altijd die goede sfeer met zich meebrengt en natuurlijk het dak eraf laat gaan!

Ook La Fuente boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl