Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Lucas & Gea

Lucas & Gea
Lucas & Gea boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lucas & Gea!

Lucas & Gea

Lucas begon zijn carrière als zanger zo'n 20 jaar geleden, met een optreden in Assen. Dit was toen in de band de Esperando's. Na jaren in deze band gezeten te hebben, de band bestaat overigens nog steeds, stapte hij uit de groep, en ging verder met zijn vrouw Gea. Dit resulteerde in vele optredens. Lucas had een paar nummertjes opgenomen voor Jo Swart voor op de piratenhits cd's zo door de jaren heen, en in augustus 2000 kwam Jo met het verzoek om een bestaand nummer opnieuw op te nemen. Lucas had een andere ritme opgezocht, wat eigen geluiden, en we hebben het nummer gewoon met een thuismixer opgenomen op de keukentafel. Het nummer werd ingeleverd bij Jo. Dit was dus het welbekende nummer ''Steeds weer huil je''. Na een paar weken werd De Piratenhits cd deel 43 uitgebracht, en daar stond dus ''Steeds weer huil je'' op. En nadat die cd was uitgebracht kregen we almaar telefoontjes van: ''jullie nummer wordt gedraaid op de geheime zender'', ... iedere keer weer. Nou dat was dus hartstikke leuk. Na een tijdje hebben we het nummer ingeleverd bij Radio Noord omdat hij zo populair was bij de luisteraars van de geheime zenders, dat we dachten: ''nu moet ie echt eens op radio Noord komen''. Maar alles wat we hoorden... geen Lucas en Gea.  Toen kregen we op een dag een telefoontje van Aly Super. Zij vond dat we gedraaid moesten worden bij RTV Noord en zij heeft toen telefoontjes en faxen gestuurd naar hen. Bij RTV Noord hebben ze gezegd dat ze zoveel liedjes binnen krijgen per post en dat heel veel liedjes toch aan de kant worden gelegd, zo ook ''Steeds weer huil je''. Maar doordat Aly zo heftig reageerde zijn ze ons nummer toch een keer gaan draaien en daarop kwamen zoveel reacties van mensen, dat ze werden plat gebeld. En zo is het balletje gaan rollen.

Nou toen hebben we maar een cd(album) opgenomen en het nummer ''Als ik jou iets vraag'' hadden we uitgekozen als opvolger voor ''Steeds weer huil je''. Deze werd een paar keer gedraaid en toen kwamen we op het idee om dit liedje in het Gronings op te nemen voor RTV Noord. Dit vonden ze daar prachtig en de meeste mensen vinden dit ook de mooiste uitvoering. Nu staat de telefoon niet meer stil en we hebben ook al veel interviews gegeven voor lokale omroepen (door het hele land) en Radio Drenthe. We hebben 2 keer nummer 1 gestaan bij RTV Noord, en we willen al onze fans bedanken voor het vele aanvragen bij de radio-omroepen.

Ook Lucas & Gea boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl