Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Magic Unlimited

Magic Unlimited
Magic Unlimited boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Magic Unlimited!

De spectaculaire illusieshow van Magic Unlimited is een onvergetelijke belevenis. De jonge entertainers worden wereldwijd gerespecteerd vanwege hun dynamische en originele shows.

n 2013 toerde Magic Unlimited met hun nieuwe theaterproductie de 'Magic & Mysterie show' door heel Europa. Overal kon de show rekenen op volle zalen en enthousiaste mensen. Oscar, Renzo & Mara verzorgden 190 shows in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Enkele hoogtepunten waren het exclusieve optreden tijdens de magic convention in Guadalajara (Spanje), Stuttgart (Duitsland) en de speciale serie kerstshows in Nederland. In december 2013 kwamen alle leden van de familie Kazàn bij elkaar om gezamenlijk een serie onvergetelijke en unieke kerstshows te presenteren. Een prachtige afsluiting van een veelbewogen jaar.


Ook Magic Unlimited boekt u bij Geels Artiesten.


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl