Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


MC Boogshe

MC Boogshe
MC Boogshe boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MC Booghse!

MC Booghse

MC Boogshe werd geboren als Rachel Velberg in Singleton , AustraliĆ« in 1984 . Ze begon op de leeftijd van 15 in een meidengroep, en op hetzelfde moment in een break - dance crew , die van plan waren om een video op te nemen . Ze moest beslissen tussen dansen en zingen, dus ze maakte de combinatie van zingen en dansen en zo was Boogshe geboren. Als voormalig break - dance & streetdance kampioen Boogshe brengt ze , niet alleen haar geweldige moves, ook altijd haar originele teksten met een combinatie van funky oldskool & vers geschreven teksten . Haar debuut was oktober 2005 op het Amsterdamse dance evenement met Tony Cha Cha . Zelfs in deze korte periode van tijd dat ze erin geslaagd om samen te werken met diverse dj's  - Tony cha cha en Dennis Christopher met de hit Slut (gerapt door Boogshe ) - Dj Jean met Sexy Lady (gerapt door Boogshe ) - De Beatfreakz.
Dus wat kunt u verwachten van Boogshe als MC ? Wat scheidt Boogshe van al die andere MC 's die er zijn ? Normaal gesproken blijft de MC op de achtergrond en kon je alleen hun stemmen horen . Nou niet met Boogshe . Boogshe houdt er van om de mensen te entertainen. Ze begint met al haar dansmoves te combineren en te entertainen en start Mcing tegelijkertijd dat naast de deejay zou kunnen zijn , in het publiek of op het podium . Boogshe maakt altijd mensen dansen en brengt het feest naar een hoger niveau ! Boogshe is niet alleen een MC , maar ook een echte performer naast al het MCing in clubs en op festivals . Ze doet ook speciale showcases tijdens evenementen zoals Wasteland, sanctuary en Fucque less balles . Samen met haar dansers zal zij u een sexy extravagante dance act brengen waar ze haar grote hit Slut en haar nieuwenlied Nasty Women uitvoert. ( geschreven door Boogshe haarzelf ) Boogshe is een all-round entertainer: MCing , Danseres , Liedjesschrijver , performence ...... Boogshe doet het allemaal!! Boogshe citaat, you can achieve anything just set your mind to it just “Think, Believe, Achieve”
Boogshe hoogtepunten :
- Dancevalley
- Mysteryland
- Fucque les Balles
- Fabulous
- FFWD
- Bliss Deluxe
- Funky Latino
- Pleasure Island
- Wasteland
- Sanctuary
- Club Fridge ( UK )
- Club Fire Londen ( UK )

Ook MC Boogshe boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl