Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Mikey2Much

Mikey2Much
Mikey2Much boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mikey2Much!

Mikey2Much

Mikey2Much kreeg de muziek met de paplepel ingegeven. Zijn vader was namelijk zanger/entertainer en het werd al vroeg duidelijk dat Mikey in zijn voetsporen zou treden. Eerst als drummer die ook de tweede stem zong, later als solo-zanger. Michael Rambas maakte van zijn volslanke figuur zijn handelsmerk en zo werd Mikey2Much geboren. Als zanger maar ook zeer zeker als entertainer weet Mikey2Much met zijn zeer veelzijdige repertoire iedere zaal op zijn kop te zetten. Ook met zijn humoristische imitaties van o.a. Andre Hazes en Elvis weet Mikey bij zijn publiek een onvergetelijke indruk achter te laten. Een optreden van Mikey 2Much is met één woord te omschrijven: Feest!
Dat Mikey 2Much veelzijdig is bewijst het feit dat hij samen met Corry Konings , die tevens zijn manager is, een prachtig kerstalbum uitbrengt met daarop hele mooie Engelstalige kerstnummers. Naar aanleiding van dit kerstalbum is Mikey tevens te boeken als De Zingende Kerstman , met of zonder arrrenslee! Begin 2001 werd een heuse carnavalskraker uitgebracht en in de zomer van 2001 volgde daarop het heerlijke salsanummer   “Die lekkere Muziek” Na het succes van de volgende singel “Mijn lieve Marianna”: een lied met een lekker mamboritme begeleid door snerpende trompetten vond Corry het tijd voor iets nieuws; Mikey brengt de apres ski singel H6 uit. Dit wordt weer lekker swingen. Kortom; Mikey2Much  een rasartiest in hart en nieren, die pas tevreden is als het publiek
heeft genoten!

Ook Mikey2Much boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl