Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Moordfeest

Moordfeest
Moordfeest boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Moordfeest!

Het wordt niet zomaar een uitzending, maar de nooit verwachte come-back van niemand minder dan Tedje de Braak. De man die, na lang aandringen, nog één keer de kans krijgt de kijkcijfers te kraken met zijn laatste show ''Live on Air''. Een show waarbij het gaat een fantastische sexy vrouw - Live on Air - te mogen trouwen, zonder dat zij u als haar aanstaande bruid of bruidegom kent. U heeft de eer en ook het lef getuige en dus ook deelnemer te zijn van deze laatste ultieme poging van deze legendarische Quizmaster om de aandacht van Talpa te trekken. Al tijdens de voorbereidingen van ''de Live uitzending'' gebeuren er vreemde zaken. Dan gaan de spotlights aan, het schitterende decor licht op, opnameleider Leon geeft aanwijzingen: 5, 4, 3, 2, 1... en we gaan Live On Air! De kandidaten, (tevoren door u opgegeven) worden tijdens deze Live uitzending naar voren geroepen. Camera's lopen.... wie van u is de geschiktste kandidaat voor de meest begeerde vrijgezel van Nederland? Maar dan... dan is het plotseling aardedonker. Er klinkt een schot. Een ijzingwekkende schreeuw. De opnameleider ligt op de grond, wit schuim loopt uit zijn mond. Moord! Wie heeft deze moord gepleegd en wie lost dit op? Vreemde snuiters (zoals de live zingende agent Knots) lopen door het publiek. Tedje de Braak - want The show must go on - nodigt de verschillende hoofdpersonen vanuit het publiek karaoke op twee reuze schermen mee te zingen. Moordaanaanwijzingen - groots te zien op de schermen - worden via indrukwekkend gemonteerde tapes aan u getoond. De moordenaar test uw bloeddruk en vraagt of u nog steeds uw gezonde verstand kunt gebruiken hem te ontmaskeren. Geert Hoes (bekend van GTST, Costa en Lotte) komt vanaf de plaats delict u live toespreken. Hij was er toch toevallig voor opnames. Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht. De TV-koks van B.O.B. hebben een heerlijk buffet voor u samengesteld met daarin:

Koud Buffet: Aardappelsalade, tonijnsalade, zalmsalade, Fta-kaas salade, zoute haring, gerookte makreelfilet in diverse smaken, vers fruit
Barbecue Buffet: Ossenhaaspuntjes in pikante saus, kipspiesjes in zigeunersaus, lamsreepjes, beenham van het spit
Garnituur: Stokbrood, roomboter, kruidenboter, diverse sauzen, pommes frites, rauwkostsalade
Grand Dessert Buffet: Diverse soorten ijstaarten, slagroomsoesjes

Ook zorgt het B.O.B. produktieteam dat het u aan drankjes niet ontbreekt. Zij zorgen voldoende spraak/zangwater m.u.v. buitenlands gedistilleerd. De moorddeal die we u aanbieden voor deze spraakmakende ervaring is: €65.- p.p. All-in

Highlights MoordFeest:
- 3 Live Zingende acteurs.
- Karaoke contest.
- Swingo.
- Live camera-opnames.
- Quizmaster Tedje de Braak.
- Ontmaskering moordenaar.
- Geert Hoes (bekend van GTST, Costa en Lotte).
- Feest DJ Richard.
- Programma onder voorbehoud
De Cleopatra Studio kunt u ook in overleg met onze bedrijfsleiding voor een besloten groep vanaf 50 personen reserveren of als feestlocatie voor een door u zelf samen te stellen programma.

Ook Moordfeest boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl