Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Nice 2 Meet

Nice 2 Meet
Nice 2 Meet boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nice 2 Meet!

Nice 2 Meet

Een nieuwe jongensgroep op internationaal niveau.

Nice 2 Meet staat garant voor een ijzersterke show. Na een strenge voorselectie kwamen de goodlooking guys Chander, Mark en Frank als beste uit de bus.
De sublieme mix van hun uitstraling en stemgeluid deden hun manager Leon Lansbergen versteld staan.
Nice 2 Meet was hiermee officieel geboren.

Na een hectische periode waarin de agenda's van de jongens enkel werden gevuld met fotoshoots, besprekingen en repetities is de groep klaar om de wereld te veroveren.
Een show die staat als een huis, waarin zelfs de kleinste details niet over het hoofd worden gezien. Kleding, dans en muziek sluiten naadloos op elkaar aan en maken de act van ongekende klasse !

Dit bleef niet onopgemerkt bij producers Ricardo Schuengel en Axel Lindelauf.
De muzikale samenwerking die hieruit voortvloeide, was baanbrekend voor de groep. De debuutsingle 'Divina Conchita' is het bewijs voor de internationale sound van de groep.

Chander, Frank en Mark zijn niet enkel gezegend met een goed uiterlijk, maar beschikken daarnaast over stemmen die klinken als een klok. De mix van een ruwe R&B-stem, rauwe rock-voice en een klassiek getinte sound bleken een unieke sound te creëren die de groep naar een nog hoger niveau zal tillen!

Iedereen die getuige mag zijn van de geweldige bühne show van de groep zal het over één ding anoniem eens zijn: het was Nice 2 Meet You!

Ook Nice 2 Meet boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl