Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Ninthe

Ninthe
Ninthe boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ninthe!

Ninthe

Dat Ninthe een enorm talent heeft bewijst ze keer op keer met live optredens op diverse podia. Het is de hoogste tijd voor een eigen album, waarmee Ninthe het grote publiek kan laten horen wat ze als artiest in huis heeft. MOSES.MUSIC, Ninthe`s management, besluit dan ook onder het eigen MOSES.MUSIC label een album met haar op te nemen. Wanneer ze samen met Ninthe tijdens een intensieve sessie de muzikale koers bepalen, wordt het van beide kanten al snel duidelijk dat ze de lat heel hoog willen leggen. Dit betekent dat actief zal worden gezocht naar samenwerkingen met alleen de beste mensen uit de business. The game is officialy on!

Wanneer Ninthe een paar dagen later in de Amsterdamse Ministry tijdens een "open mic" avond het publiek weer eens laat horen wat ze in huis heeft, is één van de bezoekers die avond zo onder de indruk, dat hij haar na het optreden vraagt om de volgende dag in zijn hotel langs te komen. Wat misschien klinkt als een oneerbaar voorstel, is in werkelijkheid één van de grotere kansen die Ninthe tot dan toe krijgt. De enthousiaste bezoeker is de Amerikaan Shay Haley, bij het grote publiek bekend als lid van N.E.R.D. Hij wil dat zijn goede vriend en collega, niemand minder dan Pharrell Williams, Ninthe ook hoort zingen. In hun Amsterdamse hotelkamer geeft Ninthe een performance waar ook Pharrell met geen mogelijkheid omheen kan... Het eerste contact is gelegd. Moses Music steekt veel tijd en energie het contact met Shay Haley en weet dit verder uit te bouwen tot een goede en stabiele relatie, die uiteindelijk resulteert in een trip naar de Neptunes studio`s in Virginia, waar Ninthe met het creatieve Neptunes team, waaronder Chad Hugo, samenwerkt. Opnieuw weet Ninthe grote namen uit het vak omver te blazen met haar talent. Dit smaakt absoluut naar meer?

Ook Ninthe boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl