Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Noise Controllers

Noise Controllers
Noise Controllers boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Noise Controllers!

Noise Controllers

Hardstyle DJ's en live-act Noise Controllers bestaat uit Bas Oskam (1980) en Arjan Terpstra (1981). In korte tijd zijn ze een vaste waarde geworden in de hardstyle scene. Hun strakke producties zijn terug te vinden in de playlists van vele grote DJ's.

Bas Oskam
Op zijn zesde hoorde Bas een synthesizer compilatie en was compleet geintrigeerd door de sounds en muziek. He kreeg een klein keyboard en vanaf toen werd electronische muziek zijn grote passie. In 1995 begon hij met het produceren met tracks op zijn PC met het programma Fasttracker 2. Hier leerde hij zijn eerste skills mee en later werd dit voortgezet met het programma Skale. Hij kreeg steeds meer interesse in dancemuziek, en dan in het speciaal de hardere stijlen. Hij is behalve zijn werk met Noise Controllers namelijk ook bekend in de hardcore scene onder de naam Kasparov.
Toen een locale DJ (Speedy Bass from Night-Vision) in 2005 zijn track draaide op een party begon hij steeds meer te produceren. Rond die tijd ontmoette hij Arjan. In 2005 besloot hij het professioneel aan te gaan pakken en kocht zijn eerste hardware synthesizer en het programma Logic. De eerste releases volgden al snel.

Arjan Terpstra (Born in 1981)
In 1993 kwam Arjan in contract met hiphop en werd geintrigeerd door de duistere geluiden en melodieen. In 1997 kocht hij zijn eerste hardware en begon met produceren van hiphop beats met het programma Cubase. Later ontmoette hij Twiet, die ook hiphop produceerde. Arjan en Twiet konden urenlang sleutelen aan de creatie van hiphop beats. Ze vormden de hiphopgroep Codewoord samen met de rappers Drijfgast en Eenvoud. In 1999 nam men een demo op en trad op door heel nederland.
In 2003 slaagde hij voor zijn studie computer-wetenschap en toen kwam hij voor het eerst in aanraking met hardstyle en andere vormen van dancemuziek.  Weer werd hij gepakt door de duistere geluiden, melodieen en effecten. Codewoord werd beeindigd, en hij begon een studie muziekproductie aan het conservatorium. Hij stapte tevens over van het programma Cubase naar Logic en schafte enkele hardware synthesizers aan. In 2005 begon hij met hardstyle en ontmoette hij Bas, de Noise Controllers waren geboren! Ze zitten volop in de studio om nieuwe tracks te maken, we gaan nog veel van ze horen in de toekomst!

Ook Noise Controllers boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl