Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Patrick Jumpen

Patrick Jumpen
Patrick Jumpen boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Patrick Jumpen!

Patrick Jumpen

De enige Jumper die met eigen muziek de charts en de live podia heeft veroverd
De enige die met een cd/dvd release de gouden status heeft weten te behalen
De enige de met zijn online Jump video's meer dan 12.500.000 kijkers heeft weten te trekken
De enige die met een Jump single boven Jeckyll & Hyde in de charts heeft weten te staan.

Echt bescheiden kan je hem niet noemen, maar toch zijn het vooral anderen die superlatieven te kort komen om hem te omschrijven. In de pers vallen regelmatig termen als ''Beste Jumper van de Wereld'', ''Jump-Guru'', ''Jump-Koning van Nederland'', ''Top-Jumper'', etc. Wat zeker is, is dat Patrick Mantizz als 18 jarige uit Valkenswaard afkomstige Jumper binnen no time immens populair is geworden als Patrick Jumpen met zijn hobby: internet filmpjes op YouTube en Google Video. Zijn Jump-Tutorials hebben hele volksstammen leren Jumpen, zijn Jump stijl wordt algemeen aanvaard als ''hoe het moet'' en met zijn enorme bereik heeft Patrick Jumpen aan de voet gestaan van de explosieve groei die de Jump dit jaar in amper zes maanden heeft doorgemaakt.

Met zijn debuut single, ''Holiday'', wist Patrick de top tien te behalen van de Nederlandse singles-charts zonder ook maar enige marketing van buitenaf of steun van radio- en televisie. Sterker nog: de eerste keer dat de single op de Nederlandse radio werd gedraaid, stond deze allang in de top 10: puur op eigen kracht, met hulp van internet. Als onbetwiste leider op het gebied van ''Jump-Tutorials'' kon een dvd vervolgens niet uitblijven, de dvd ''Jumpen doe je zo!'' verkocht binnen drie weken meer dan 50.000 exemplaren in Nederland en behaalde daarmee de gouden status. De dvd die onder de naam ''Jump, ca se fait comme ca!'' inmiddels ook in een Franse vertaling is verschenen, is inmiddels bij elkaar meer dan 100.000 keer over de toonbank gegaan. De tweede single van Patrick Jumpen, ''The Secret'', staat op het punt van uitkomen.

In de zomer van 2006 was Patrick een fanatieke Jumper, met als grote hobby video-, film en fotografie. Hij nam zijn Jumps van de dansvloer naar de straat: hij ging met een, uit cartuning parts opgebouwde sound-system in een rugzakje de openbare ruimte in om te Jumpen op de meest gekke plekken en plaatste zijn filmpjes op internet: Patrick Jumpen in de Mc Donalds, Patrick Jumpen op het politiebureau, Patrick Jumpen op de snelweg, Patrick Jumpen in de Media-Markt, etc - al snel kwam hij aan zijn bijnaam: Patrick Jumpen.

De liveshow van Patrick Jumpen is overal een enorm succes, Patrick & Dion hebben een echte chemie samen en dat komt op het podium pas goed tot uitdrukking in een steeds weer spetterende performance. Nu de livecrew is aangevuld met Antwan, alias ''EHV-Jumper'', de 16 jarige Jumper van het eerste uur uit Eindhoven bestaat de bezetting uit de onbetwiste top van de Nederlandse Jumpscene - vocaal aangevuld door de jonge MC Monus. Vaak combineert Patrick zijn liveshow met een Workshop of Jump-clinic. Hij wordt veel gevraagd voor totaal uiteenlopende evenementen. Of het nu een demonstratie is voor een interne bedrijfsdag van Microsoft, een Jump-contest op een college of een studentenfeest, een huldiging van een nationale sportheld of voetbalploeg, een intake dag van de Koninklijke Marine, ochtendgymnastiek voor 8000 rockers op Lowlands of een priv? bal van de Burgemeester van Antwerpen: Patrick weet overal de benen los te krijgen!

Ook Patrick Jumpen boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl