Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Paul Rabbering

Paul Rabbering
Paul Rabbering boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Paul Rabbering!

Paul Rabbering

In het begin:
Radio begon bij Paul met het uitknippen van afbeeldingen van stereotorens uit de Wehkamp, Otto en Neckermanngidsen. Uren kon hij dromen van een eigen dubbel cassettedeck. Paul erfde op zijn 13de van zijn oma de radio waar hij al jaren van droomde. Met pickup, radio en... het dubbel cassettedeck!De pa van Paul had op zolder nog een oude FM zender staan. Die gebruikte hij als babyfoon, maar Paul gaf graag meer inhoud aan de zending. Het apparaat had een bereik van niet meer dan 300 meter. Dat was genoeg om tijdens de eerste uitzending de buurman's favoriete radioprogramma te verstoren. De piraterij was daarmee snel over. Maar Paul's radiocarrière begon pas...

Radio voor Nop
Gevolg van deze affaire was dat Paul eind 1992 op aanraden van pa contact op nam met de lokale omroep in de buurt: Radio Noordoostpolder. Sinds die dag werd dat Paul's nieuwe thuis. Dag en nacht bracht hij er door, presenteerde vier programma's in één weekend en zijn carrière zat alleen maar in de lift. Todat.. Paul op zoek gaat naar de radiogrens... en 'm vindt. Hij maakt zich onsterfelijk als remixer. De KUT-mix over de Emmeloordse braderie levert hem een schorsing op van zes maanden.

Demo:
Vanaf het begin heeft hij demo's gestuurd naar zo'n beetje alle radiostations in Nederland. In november 2000 komt dan het langverwachte telefoontje: Via Sander de Heer komt Paul terecht bij BNN. Eerst als vormgever, maar BNN geeft Paul ook de kans stage te lopen voor zijn opleiding journalistiek en krijgt hij de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot DJ.

Landelijk:
In 2003 volgt een nachtprogramma op 3FM, als onderdeel van het opleidingstraject. in dat zelfde jaar al krijgt Paul een vaste plek: Top of the Pops (de radioshow) op zondagmiddag. In de zomer van 2004 stapt hij over naar de KRO om dagelijks zijn programma RabRadio te gaan maken op 3FM. RabRadio loopt nu al enkele jaren met succesvolle items als het Popduel en de dagelijkse uit-je-dip-tip om half 4.

Beeld:
2008 is een druk jaar. Hierin maakt Paul kennis met TV als presentator van Het Avondvierdaagse journaal en de dagelijkse TV quiz Baasjes. Een dolle TV quiz met huisdieren en hun baasjes. Het jaar sluit af met een week zonder eten. Paul is een van de drie bewoners van het glazen huis in Breda.

Ook Paul Rabbering boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl